små saker man blir glad av

just nu gör faktiskt shopping mig glad. jag tror att jag har börjat se ett mönster, att under hela vintern ligger jag väldigt lågt på shoppingen, men precis då våren på nåt sätt gör sig påmind så är det kul att titta på kläder igen. :) dessa t-shirtar fanns på rean på levis-affären. de köptes mest för bekvämlighetens skull dock, kanske inga underverk direkt... :p men sköna!
den här superba 50-tals-koftan (eller kanske snarare 80-tal?) får jag ge tobey cred för för det var han som hittade den. :) han hittade även en vit baseball-top med blå ärmar, satt som ett smäck!
men detta var nog bästa fyndet! förhoppningsvis blir den buren ofta i sommar. måste bara lagas och tvättas lite. ge mig sommar säger jag!

sunday

jag gillar söndagar. förr gjorde jag nog inte det så mkt men nu är det verkligen sköna söndag. jag tycker att det är den dagen det finns minst måsten. man kan få vara hemma o bara ligga i soffan, städa o pyssla lite (vilket jag oftast tycker är trevligt) och laga god mat o se på film. ingen söndagsångest här inte.
för övrigt har helgen varit bra. kom hem från finland o strömstad o fredags och spenderade kvällen med tobey, lugnt o skönt... god mat o godis. :) lördagen blev i shoppinganda! för en gångs skull gjorde jag massa fina fynd och kom inte endast hem med en topp o nåt nödvändigt smink som jag brukar. istället blev det massa fina saker! :) på beyond retro hittade jag en gammal baseball-topp, en stickad fin lila 50-talskofta samt en underbar gräddvit klänning i riktig lilla-huset-på-prärien-anda. dock behöver den lite lagning... får fixa i veckan. efter det gjorde jag mer fynd på levis-affären, 2 t-shirtar får man väl kalla dom. halva priset. ka-tjing! sen lite underklder på lindex. jag vill fortsätta min shoppingrunda, hade värsta flytet ju! :D det är ju verkligen inte ofta nästan allt man provar passar, och dessutom är till rimliga priser.
på kvällen blev det middag hemma hos anna med tjejerna, vår varannan-årliga tjejresa planerades! det blev vin, lasagne (supergod, vegetarisk och glutenfri ;)), efterrätt med frukt o glass, goood irish coffee, godis o chips med dip. rullade ner till bussen, hehe... mötte upp frida och cami lite spontant eftersom de ville hänga på till truckstop. väl på trucken var det riktigt trevligt! drack bara 3 öl, helt lagom.
nu ska jag ta en söndagspromenad. mer helg tack!

fantastisk meny

får det lov att vara lite kycklyn med potatismus o görsöker?

finland

imorrn drar vi till finland med jobbet! möte mån-tor med baltgene-projektet. spännande. men mest glidigt för mig eftersom jag inte ska presentera någonting eller så. så det är bara att lyssna på föredragen, äta mat, mingla o ha trevligt som gäller för mig! :) på schemat står "drinking games" kl 19 på tisdagen. detta verkar på något sätt sammankopplat med bastu. skönt att ens fördomar om finland infrias. :P

förlåt men jag måste.

före:
efter:
snälla lilla kissie, vad håller du på med??? jag har knappt alls läst den här tjejens blogg alls eller så, bara nångång för något år sedan när hon såg ut som på första bilden. då var hon ju ändå söt får man ju säga. inte så mkt smink osv. (även om bloggen är totalt värdelös.) sen häromdagen fick se denna bilden o höll på att sätta kaffet i halsen. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag vill egentligen inte racka ner på någon såhär men jag är faktiskt CHOCKAD! hur kan man välja att se ut såhär?? det sorgliga är väl att hon förmodligen tycker att hon bara blivit snyggare.

vietnam 2010


sammanfattningsvis; en mycket bra semester. :)

vill ha!

jag har väntat på att få en sådan här jeanskjol ett bra tag nu! den är från fina helenas märke, ElBastardo. tyvärr har det hamnat massa i vägen hela tiden, så jag har inte kunnat få någon än. men nu ska det tydligen komma in nya i början av april! fast det är väääldigt långt dit.... jag funderar på att kanske införskaffa denna ist:
man måste ju säga att de är väldigt lika. och ungefär samma pris. (den nedersta är från Daisy Dapper.) hm, hm, hm.

men...

...vad det däremot ÄR dags för är DETTA! alltid något som piggar upp, hehe. jag ska baka egna! glutenfria o allt. gnatt!

i wants waaarm

(bild från coco beach, phu quoc, vietnam)
har suttit o tittat o rensat igenom massa bilder som vi fick från tobeys kusin från semestern. lite tillbakalängtan måste jag säga. värmeeee.... jag är trött på snöslasket! idag fick jag vårkänslor. solen sken så fint o det var ganska varmt. men lite jobbigt att få det redan, såhär i mitten på januari. ska försöka knö tillbaka dem längst in nånstans, vårkänslorna. det är inte dags än!

svart spetstopp this way please


åååh, jag har fullkomligt snöat in på att hitta en svart spetstopp. på den här tjejens blogg (http://www.etoiles.blogg.se) så såg jag att hon har ju verkligen hittat den absolut perfekta! vill också, buhu... har så många kjolar nu som skulle passa superduperbra med en sådan. måste. hitta. snarast.

camera


leker med kameran. tobbe bara knäpper o knäpper o knäpper, gärna på mig, vad jag än gör, mitt när jag pratar osv. oftast blir jag inte speciellt tjusig. men här var jag ju iaf beredd, hehe. (det här är mitt vardagsjag. ni kanske förstår att jag är ganska lat på att vara piffig på veckodagarna. fast samtidigt är det ju skönt att inte känna att det är ett tvång att vara uppklädd och extra fin hela tiden. då blir det ju så mycket roligare att verkligen göra sig fin när man väl gör det. :))

apshowen

nästa fredag blir det the baboon show på sticky. så hiiimla bra! jag som undrat när man skulle få se dem igen. o dessutom är det ju gratis om man går dit innan 22. ka-tjing! det är nästan pga detta bandet som jag skaffade mig en ajjfån. det är sant. eftersom då kan man ha spotify med sig var man än går och lyssna på dem när man vill. tänkte jag. fast jag har inte skaffat spotify än till moben av nån konstig anledning, haha! tror att det hade att göra med att vi var på semester i 3 veckor utomlands nyss. men snart, snart! det är ju så sjukt värt jämfört med att köpa skivor eller ladda ner. o om man gillar melodiös kaxig punk, lyssna på dessa! cheers!

festivaltips!

jag är himla sugen på att åka på detta. tror det är grymt! rockabilly-festival i barcelona första veckan i juni, precis vid stranden. pool- o beachpartys, bilshow, tatuering, o maaassa bra band o mkt tillhörande dans. tänk att dessutom få klä sig fin o göra frisyrer varje dag i en vecka! :) jag är så sjukt vardagstråkig oftast... jag vill åka!
http://www.screaminfestival.com

titta igen!


jag o tobey har blivit mom & dad till en sån här baby! :D jag tyckte vi skulle spara ihop o köpa en i typ april-maj, men i vanlig ordning var det visst "någon" som inte riktigt kunde vänta... ;) nu måste jag lära mig en massa grejs bara, för jag har verkligen ingen kunskap om kameror alls. men det ska bli kul att kunna ta riktigt fina bilder!

titta!

jar har bakat glutenfria frukostbullar! recept taget ur glutenfria kokboken jag fick av katten i julklapp. spank you! nu måste jag äta upp dom fort så jag kan testa nästa recept, formbröd o lyxbullar! /bullmamman

back to reality

sååå... då var semestern och ledigheten slut. blööö. sjukt jobbigt att ta tag i sitt vanliga liv igen, efter tillfälligt 3-veckorsliv på stranden med öl för 7 kr. jäjä. sitter på botan och försöker skriva på min PhD-plan. går ok. men förhoppningsvis bättre imorrn. har för övrigt tröstshoppat lite som plåster på ledighet-slut-såren. det blev:
en sån hära tröja. har faktiskt en nästan exakt likadan men eftersom jag pajade den i tvätten så kände jag att jag inte kan leva utan en. tur att de inte är dyra.
sen detta:
fråga mig inte vad shorts ska vara bra för i januari.

yes! fast nej...

lyckades lägga upp en bild i profilen! man då verkade bilden i förra inlägget sluta fungera? suck. den här dagen verkar ju inte bli bättre mot slutet heller så kanske lika bra att ge upp o ge allt en ny chans imorgon. protestlägger mig snarast.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0