festival utan tält?

ja, det verkar så! och nu menar jag inte att jag o tobey ska drälla på en luftmadrass under bar himmel... utan jag har hittat en snäll dam som hyr ut rum i borlänge! fatta vad underbart! hon vill ha 250 kr natten/pers, ok, det blir 1000 kr för mig som ska bo i 4 nätter. men tänk på alla fördelar. tyst, lugnt, en riktig säng, väggar och tak, inte bli väckt av störiga tältgrannar, få sova ut på morgonen utan att det är 35 grader i tältet, kunna duscha, gå på toaletten, använda hårtork, ladda sin mobil, ha lite grejer i ett kylskåp. dessutom bor hon tydligen max 10 min från festivalområdet vilket är närmare än vad campingen är. åååh, jag hoppas att inget strular nu utan att det blir bra. det som ÄR bra är ju att vi ändå fortfarande har våra campingpass, vilket innebär att vi kan vara där inne ändå och hänga med alla man känner. tills man känner att man vill dra därifrån till lugn o ro i ett sovrum. GULD!

campingen på peace & love. valfritt att vistas där för oss iår.

skattjakt och räkor

för övrigt hade vi en liten "Tjärnö Kick Off" dag förra veckan. det var föreläsningar, skattjakt i skogen (mycket ambitiösa deltagare, dock fuskade vissa, hehe), och senare på kvällen räkätande med spelande trubadur. mycket trevligt!


baby bird

på tjärnö förra veckan hittade vi en liten fågelunge som vi tog hand om. så sööööt! den fick flyga ut i friheten på midsommarafton, med magen fullproppad med mat. hoppas den mår bra!


el bastardo

lite fler kläder från fina elbastardo... gå in o handla på hemsidan när lönen kommer! :)

http://www.elbastardo.se

west coast riot

i torsdags var det ju festivaldag! skojskoj. först var det mindre skoj eftersom vi knappt hittade till festivalfältet. kändes som man hade gått till småland när man kom fram, 3,5 km från bussen låg det! jaja, fram kom vi iaf. o tur med vädret hade vi! vindstilla, lite sol som trängde igenom, mycket bra. det blev mycket öl, häng med lillsyrran, med elbastardogänget, med karro & co (vilken fin revival, just när millencolin spelade pennybridge pioneers!), sum 41, tha baboon show, millencolin, kvelertak, shelter, gaslight med mera. grym dag! gick lite för fort bara. igen igen!

sum 41


festivalciggen


min fina vän karro blev rastlös. hon hittade en pinne att hänga i.
(obs! lånad bild!)


kvelertak

tack för en fin dag, WCR!

teak oil



igår var det söndag. jag o tobey hade tråkigt. vi fick ett ryck och oljade in alla teaksaker vi kunde hitta i lägenheten. de blev som nya!

www.elbastardo.se

det har lagts upp lite bilder från fotograferingen i slottsskogen på hemsidan nu, massa fina kläder! kika in på: http://www.elbastardo.se

west coast riot

imorrn är det dags för årets wcr, pepp! jaja, jag veeet att det är lite sämre band än det brukar vara (enligt andra) men vad fan, sluta gnäll. det är ju en ball dag helt enkelt. jag vill se:

kvelertak
gogol bordello
the gaslight anthem
twopointeight
the baboon show
millencolin (eftersom de spelar pennybrigde)
sum 41 (tonårshjältar)
... o lite annat man iaf kan slänga ett öra på en stund.


jag tror det blir grymt!



nytt, nytt!


tobey är en fena på det dära med blocket. igår lyckades han hitta detta perfekta skrivbord, just ett sådant vi letat efter. dessutom var säljaren så snäll att hon körde hem det till oss utan kostnad! sånt gillas. så hiiimla mkt finare än skrället vi hade innan. love! <3

honky tonk baby

i helgen var det endagsfestivalen honky tonk illegal på trucken! tema gringos/rednecks med tillhörande pinata, bbq med alldeles för starka chiligrytor, sol, öl (corona såklart), country karaeoke, sangriaserverande kaktusar, line dance (till rednex, haha!), flera bra band (den stora vilan, rob coffinshaker, johnny kuckoo´s mfl...) och wrestling mellan mexico och jänkarna. mkt bra dag/kväll!

ses nästa år, honkytonken!

new shoes <3

köpte ett par nya skor för några dagar sedan. jag äger i princip endast converse samt ett gäng skyhöga klackar. men ibland vill man ju ha något mittemellanfint, som passar både till fest och till vardags. så det fick bli ett par sådana här:

ett par moheda trätofflor! så fina tycker jag. :) och man kan ha dem både på vardagar och helg, till både jeans, klänning, kjol och shorts. tycker jag iaf. o dessutom är dessa bra mycket billigare än hasbeens. så jag är nöjd. :)

le weekend...

ja, som sagt var det en del inbokat i helgen. men bara skojiga saker, woho! torsdagen var ganska lugn med några timmars derbyträning på dagen. fredagen fick det bli massa pill o fix inför lördagens möhippa. mötte jenny och anna på olskroken o vi handlade massa mat och sprit! gick tillbaka till mig och gjorde iordning efterrätten och lagade mat. gjorde dessutom 3 "testpannacottor", vi var ju tvungna att se till att de blev bra, haha. ;) det blev de, mycket gott. jenny stannade och sov över o vi kollade på denna:
min nya favvofilm

på lördagen gick vi upp vid kl 9 för att fixa med förrätten och greja lite. vid 11 promenixade vi bort till liseberg och gothia towers där vi alla skulle överraska sara efter att hon gjort massa roliga uppdrag på morgonen på egen hand (med hjälm med kaninöron och rosa ballong i, tätt följd av spionerna anna-lena och linnea, hehe). hon blev himla glad! :)) väl uppe på heaven 23 blev det bubbel och räkmackor, en lunch jag skulle kunna stå ut med fler ggr.
*dreggel*


jag och sara, en av mina äldsta och närmsta vänner samt blivande brud!

det blev en grymt lyckad dag! jag hoppas att min egen möhippa blir lika bra en dag. :) efter heaven 23 blev det afrikansk dans, sedan häng i park med mer bubbel, efter det 3-rätters hemma hos oss och sist utgång på yaki-da. sjukt bra dag! dagen efter var jag inte direkt pigg när klockan ringde 8.15... men det var bara att pallra sig upp och hoppa i duschen, packa ner 1 miljon high heels i en väska och bege sig till järntorget och elbastardo. plåtning, kul! :) att sitta och blir sminkad är också något jag kan vänja mig vid. vid 12-tiden när vi var färdiga där tog vi med alla kläder och rekvisita bort till slottsskogen för lite olika shoots. tror det blev grymt, vill se nu! speciellt den sockersöta picknickplåtningen i massa pastelliga färger i massa fina klänningar och tillhörande rosa och turkosa cupcakes med körsbär. ;) men det dröjer nog till nästa vecka innan bilderna är klara... men vid ett tillfälle såg det ut så här, behind the scenes so to speak:


söta charlotta

efter fotandet, ca 17, drog jag hem en stund och sov i soffan. sen var det bara att byta om och bege sig till HBTQ-festivalens avslutningsfest på brewhouse! kom dit, lade in grejer i logen, bytte om o testrullade i lokalerna lite. grymt gött golv! :) festen öppnade 22 o vid kanske 23 började det droppa in en del folk. dock var jag så sjukt trött att jag gav upp vid ca 00.00 och åkte hem... vid 01 skulle vi egentligen haft en presentation och demonstration av sporten på scenen, men jag orkade verkligen inte, dessutom gick sista bussen ändå vid 01 eftersom det var söndag! men kul att få vara med ett tag och dela ut flyers iaf. :) igår, måndag, var bara slapp, tack o lov. sovmorgon, brunch, slappa i soffan, äta glass i solen på lejonet o björnen, köpte jordgubbar, vi bjöd hem jonas och bakade, lagade middag och åt massa efterrätt o godis till en film. jag var dock så trött att jag somnade under filmen flera ggr, det brukar jag aldrig göra, haha.

summa summarum: bra helg!


smygbild


så här såg det iaf ut igår i slottsskogen... jag vill ha alla kläderna!!

dita <3

för övrigt skulle jag gärna vilja ha en klänning liknande den här...

äh, förresten, ge mig skorna, benen, håret, sminket o...hela kittet. blir bra det.

späckhelg

herregud, vilken helg! i stort sett torsdag, samt hela fredag, lördag och söndag har varit korvstoppade. men bara med roliga saker dock! :) rullderby, planering inför möhippa (det var det jag inte kunde berätta om förut, eftersom det var hemligt! ;)), sleep overs, möhippa, photo shoot med elbastardo, rullderby på hbtq-fest o lite till. idag har varit lugn dock, grymt skönt. inte varit så mkt sömn kan man säga... så idag blev det iaf sova ut, o senare på dagen glass på lejonet o björnen. middag hemma med lammfärssoppa, nybakt bröd, samt pannacotta med jordgubbar. o så lite chips på det. :)

nyfiken på bildresultaten från slottsskogen, hoppas de kommer snart!

peace & love 2011


åh, vad roligt det ska bli. förra sommaren var jag ju inte på någon "riktig" festival. bara west coast riot och way out west, men det räknas ju inte riktigt eftersom det är på hemmaplan. men i år blir det peace & love igen! så himla många band och artister jag vill se att jag inte riktigt vet hur man ska hinna med allt. nackdelen är ju att det är troligtvis mycket som krockar. hoppas inte! wohoo!

RSS 2.0