blää

ibland känner man sig bara så himla kass.

trolljegeren

i går såg jag o tobbe den här filmen:
se den, om ni vill se nåt så annorlunda som en norsk skräck-mocumentary i sann blair witch-anda. :) fast skräck var det inte så mycket, mer mystik, spänning och mycket humor. bra skådespeleri och effekter! fram för fler otippade icke-amerikanska filmer!

london calling

i helgen var jag o tobey i london! det var supervårigt o riktigt najs. på fredagen var det nästan 20 grader i solen! på lördan var det kallare men ändå precis lagom för att strosa runt på camden market. vi gjorde inget speciellt egentligen då vi bara hade fredagen och lördagen på oss som heldagar, så blev det mest lite snabb sight-seeing på fredag förmiddag, sen massa vintageshopping, öl o god mat resten av helgen. :)

bildkavalkad:
le castle
strosa runt i vårig park
typisk londonbild bara för att
second hand shopping på bricklane
en kissemiss låg o sov i ett berg med scarfs inne på beyond retro, sött!
mer second hand-fyndande i camden
träffade daniella + några till som också råkade vara i london samtidigt!
allt som allt en perfekt mini-weekend. :)

för övrigt...

...borde jag sluta läsa nyheter. man blir ju för fan helt deprimerad. speciellt! borde jag ha lärt mig vid det här laget att inte läsa folks sjukt onödigt idiotiska, okunniga, fördomsfulla kommentarer till diverse artiklar. jag menar VÄX UPP! alla dessa ungjävlar resp. medelsvensson-idioter (som för övrigt aaaaaldrig kan stava ELLER avstava rätt, what´s up with that?!). skriver du som en idiot så tar jag dig för en idiot. varje gång rycker det i fingrarna att skriva inlägg tillbaka o bara ge en virtuell web-vänsterkrok.

men då måste man skaffa ett konto på aftonbladet, o det är jag för lat för.

last weekend...

... var alla tjejerna och åt på manana! det var första gången på säkert över ett år som alla 5 faktiskt var i stan samtidigt. o helt av en slump! det var mycket trevligt. såhär såg det ut:
grymt trevligt och grymt gott! det får vi göra igen! :)

R.I.P Elizabeth

elizabeth taylor - en av de vackraste och bästa 1932-2011

magsjuk

usch, blev magsjuk igår kväll.... det är så himla hemskt! har mycket hellre feber, halsont, migrän el vad tusan som helst. men denna gången blev det ganska milt iaf, mår redan bättre idag och har ätit lite banan o ägg o grejer. förra året blev jag också magsjuk (tror det var samma vecka typ, sjukt!) o då var jag helt utslagen i 5 dagar. det var riktigt illa. orkade inte ens gå upp ur sängen och gick ner i vikt. men denna gången verkar vara snällare tack o lov. vi ska ju åka till london imorrn kväll!

london

i helgen åker jag o tobey till london! hoppas på mycket vår o sol där, men man vet ju aldrig med london... var där 1997 och 2007 o då var det faktiskt jättefint väder. *hoppas*
vi ska egentligen inte göra något speciellt, skälet att vi åker dit är att jag köpte det i födelsedagspresent till honom. :) kaaanske är världens bästa flickvän. han har ju aldrig varit där. men det blir nog mest strosa, shoppa, äta o dricka på schemat. o så camden market!

long time ago...


...såg man ut såhär. hehe. året var 2003, roadtrip med hårdrockbussen genom danmark, tjeckien o vidare till österrike o niklas som var utbytesstudent där 1 år. fast han slutade o började jobba på H&M istället, haha! det var tider det... sol o tidig sommar, åka bil mitt i natten i de tjeckiska skogarna till tonerna av tv-spelsmusik växlat med cradle of filth o iron maiden. bli stoppade av polisen 3 ggr, COA som får spel o springer ur bilen, rullar runt på en åker o kommer tillbaka tilltufsad o blodig. sova på tvären hela veckan i en dubbelsäng, 3 personer. andreas som knöt näven i byxfickan, lasse som vrålade borkasång under diskningen. åka skateboard på gatan utanför lägenheten i wien, dagstripp till tjeckien. läsa tintin i bussen. skaffa sin första tatuering på en bakgata i prag. svänga vänster där man inte fick svänga vänster. äta sjukt stor obelix-bräda på restaurang centimeter. killarna, som åkte hela vägen till bratislava för att sova om nätterna på en åker, o fick polisbesök även där. dricka massa öl. världens längsta hemresa med en "avstickare" typ 6 timmar åt fel håll, haha. COAs fel. ha världens fest o pokerspel större delen av resan hem, till COAs förtret som var tvungen att köra. krypa ur bussen o in på macken till tyskarnas störa nöje. sova i bussen i en skogsdunge bredvid autobahn. låta COA ta "ögonstänkare" varannan kilometer eftersom han höll på att somna. och: vara sjuuukt nöjd när man äntligen kom hem o fick kliva ur bussen...
vilken tripp det var. kommer du ihåg, jenny? :)

hahaha! åh...humor.


määtt.

jag är mätt. sjukt mätt. ätit pannkakor, det var gött. är på tjärnö för fjärde veckan i rad. men nu blir det bara till på torsdag, sen ska jag jobba i GBG en vecka, woho! ska bli gött. ska passa mig för att boka upp alla dagar bara, det blir lätt att man spikar massa fika o öl o gå på stan o grejer eftersom man inte varit hemma så mycket på vardagarna. o då blir det plötsligt inte en så lugn o skön vecka hemma längre. så ska försöka hålla mig obokaaaad.
för övrigt en mycket bra helg. fredag + söndag var helt lugna, bara hemma och gjorde inget, nog 2 slappaste dagarna på typ en månad nu. sincerely sweet. lördagen blev det konsert på scandinavium med mor o far! :) (fatboy + jerry williams, hihiii.) efteråt åt vi tapas, o sedan begav sig jag o tobey vidare till trucken en sväng vid 23-tiden. tajmade båten bra vid rosenlund, inte ofta. blev inte så himla länge dock, utan var mest bara trevligt att höra lite musik o se lite folk. jag gillar trucken! ogillar iofs att de smyghöjer priserna hela tiden. :(( är typ helt säker på att det kostade typ 30 o gå in från början o 20 för en öl. nu är det plötsligt oftast 80 in (+ 10 garderob!) o 30-35 för en öl. va fään.

west coast bombshells

alltså, jag tjatar... men jag tycker det är så himla kul att ha skaffat en riktig hobby! känner mig lite som en ny människa. samt att jag skaffat gymkort på sportlife, också en sak jag aldrig haft innan. nån mer som har där? känns som att år 2011 är året att pröva på nya grejer. ;) det är ju hur kul som helst att göra det! ge saker en chans, liksom! annars blir det ju lätt ekorrhjulet...

här är mina nya, fina. jag är kär! känns som små husdjur, går runt o klappar på dom, haha. trodde först att jag skulle vilja byta hjulen till rosa, men nu är jag grymt nöjd med orange och grönt. ska skaffa gröna skosnören med bara. kanske gröna toe stops med. i helgen blir det dock ingen derby! de andra i vårt lag (westcoast bombhells) ska på sveriges första riktiga bout ever i malmö! (match mellan stockholmslaget o malmö-laget.) jag ska inte med, men det blir nog fler ggr. istället ska jag o tobey med mamma o pappa på jerry williams o fatboy i scandinavium! :))
jerry williams

på söndag blir det ju ingen träning som sagt, så då ska jag för första gången på flera veckor bara göra inget, gött...

wednesday

idag vaknade man till värsta snöstormen. sjukt opeppat. men sen blev det fint väder igen! så jag tog en promenad, känns som att det enda jag gör är att gå mellan labbet, kontoret, matsalen o vita huset. haha. behövde verkligen lite ljus o luft.
på kvällen var det också fint:
nu ska jag kolla film! tjo!

happy birthday to youuu....

idag fyller baby år! hurra hurra hurra hurra! o jag är på tjärnö o kan inte gratta.... men imorrn får det bli post-födeledagsmys!

vinter 11

lite blandade bilder från vintern...
riktig vinter i göteborg!
utsikt från skrivplatsen på botaniska
vinterpromenad på saltö
ett tag var det nästan vår!




sen kom idag o mer snö. AAAAaaaaaah!! vill inte mer. ge mig sol o torrt på marken, sa jag te daj.

gentlemen prefer blondes

på tjärnö igen. tar tillfället i akt att se på mer fin film. ikväll blir det denna:
jag vill bo i en 50-talsfilm.

dancing under water

det här förresten min nya bakgrund på datorn som tobey hittade till mig. <3
visst är den fin?

truckstop alaska

lite bilder från i helgen:
white russian på grekiska stället med gänget.
en fredrik o en tobey
vidare på hejdå-fest med några från tobeys jobb samt frida
senare blev det truckstop. de har en del intressant inredning!
girls!
trucken
träffade på en liten skåning som inte kunde sitta still
jeans-reklam?

buhuuu

mitt paket med roller derby-grejer har fastnat i tullen och jag måste betala 640 kr till... :((( nu har snart alla övriga kostnader blivit dyrare än själva grejerna. elak tull!

redlight

hehe, blev taggad på denna bilden på fejjan nyss. är från i somras när vi gick modevisning på kajskjul 8, underkläder. :) det var sjuuukt varmt här minns jag... därför var det rätt gött att kunna sitta i underkläderna o svalka sig. ;) längtar löjligt mycket efter sommaren. vill ha nu! NU!

RSS 2.0