vill också!

har fortfarande ont på framsida låren... dumma sträckningar (eller bristningar?). fast det känns iofs väldigt mycket bättre idag, men ska nog inte göra några större strapatser än så länge. jag hoppas verkligen att det känns tillräckligt bra till på söndag iaf, så jag kan vara med och rulla igen! att sitta o titta på igår var ju sådär kul...

laget rullar utan mig :(

Kommentarer
Postat av: amanda

hejsan! Jag heter Amanda Björklund, är 20 år, och lever i Karlstad. Jag har under en otroligt lång period verkligen velat börja med Roller Derby. Jag har mina egna rulldojor som jag ibland rullar omkring på här hemma. Hamnade på din blogg för några minuter sedan och ser att du själv kör Roller Derby. Undrar lite om vart du då kör det, eftersom det verkar som du i alla fall kommer från Värmlandstrakterna. Därefter, har du något tips på hur man på bästa sätt kan skapa sitt egna lag, om det inte skulle finnas något att själv gå med i? Jag har sökt runt och det verkar vara dåligt utbud på lag i min närhet. Jag har samlat ihop ett gäng brudar som alla är RÅSUGNA på att lära sig Roller Derby och gärna ingå i ett lag om vi skulle nå så långt.



Tacksam för svar!

Ha det jättefint. Hälsningar Amanda.

Svar: hej amanda! ser att du har skrivit till mig för längesedan, men konstigt nog har jag helt missat detta. blogg.se har just släppt en ny design och plötsligt får jag massa kommentarer som jag inte sett innan. ber om ursäkt för detta, annars hade jag svarat mkt tidigare!

jag bor ju alltså i göteborg och är från göteborg, men min pojkvän är från sunne, därav skrivs det om värmland ibland. :)

jag har åkt roller derby sedan i februari förra året och det är sjukt kul! jag vet att det börjar dyka upp många ligor runt om i sverige, men vad jag vet så finns det inget lag i karlstad än. starta ett!! det är ju helt enkelt do-it-yourself som gäller, från början till slut. lär er reglerna (finns på WFTDA.com), och börja rulla utomhus iaf om nj inte kan få tag i en hall.

om ni vill kan ni kontakta vår förening (jag är inte själv aktiv så mkt i själva föreningsarbetet, jag tränar mest) men maila dom för att få tips om hur ni ska börja! mailadressen till träningsgruppen är [email protected]

det vore sjukt kul om ni startade ett lag! för att få spela matcher måste man vara minst 14 personer som har klarat minimum skills-testet (en praktisk del och en regeldel).

maila gärna igen om det finns fler frågor!
pennydoll

2012-03-31 @ 16:45:16
URL: http://baraibland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0