påskägg o grillkorv

i helgen var det påsk. o vilken påsk! jag ger den tio poäng av tio möjliga. man vågar ju knappt tro att det är sant, ska det verkligen inte komma mer snö nu? galet. så här gick det till i staden göteborg:

fantastiskt takterasshäng hos öhman/johanssons i lunden på lördagen


grill o solhäng i slottsskogen på måndagen.

däremellan lite freeport-besök, promenader o glass på lejonet & björnen. mer tack!!

well, happy easter dårå!

var ute o joggade i det fantastiska vädret förut. var tvungen att stanna o ta kort. titta, så fint! våren sjappade, sommarn kom. så känns det typ. glad påsk!

and 8 new wheels

nu kan jag åka utomhus!! även fast det nog blir jeefligt tjötigt att hålla på att byta mellan inne- och utehjul hela tiiin. men what to do, what to do!


saturday night

...gick i finmiddagens tecken. jag o tobey var bjudna till frida o jocke där det bjöds på rotsaker i ugn med oxfilé och whiskysås. sjukt gott! till efterrätt en saffranspannacotta med färska jordgubbar, också löjligt god. efter det var det inte helt lätt att dra sig ut och släpa sig på bussen till stan o träffa andrea och födelsedagsbarnet patrik bland andra. men vi lyckades! håll till godo:

avslutar med en lagom bra toabild i vanlig ordning, haha.

trött måndag

är på tjärnö. har fått gjort mycket småsaker idag, gott! när jag labbat klart åkte vi o handlade, sen vart jag död. ska nog sova snart. har massa o tänka på med lägenheter och allt. tänk att allt alltid ska komma på samma gång! köpa lght? hyra lght? göra både och o sen hyra ut bostadsrätten efter 1 år? vill ju helst slippa flytta 2 ggr på 8 månader... :/ jag hatar flyttar.
god natt!


sunne weekend

litet sammandrag av förra helgens visit i värmland!
två tröttisar i karlstad


en lillebror och en lillasyster i sunne!


evelinas fina födelsedagsblommor


frukostdags hos paret pettersson/mangborg


iphonesläkten


evelina


mormorn och morfarn fick blommor och lotter eftersom de fyllt år!










vi fick en fin gammal o´boy-burk!


preparty på lördagkvällen!


johnson var pepp!

och så var det det här med tobeys fotovanor...




tobey morberg

såhär ser det ut när tobbe lagar mat minsann:

synd att inte jag var hemma bara.

still in luuund

nu ska jag o andrea strax gå och äta på restaurang italia. de har glutenfri pasta, yay! sedan ska jag läsa artikel ikväll. samt även försöka titta ut ett par utomhushjul till skatsen på swedevix nya skateshop:

roller derby tryout 8/5

kom o prova, alla som vill! dags för ny rekrytering till gothenburg roller derby. :)
för den som vill prova på, maila och anmäl senast 30 april på [email protected]

just det!

vi var i värmland över helgen ju. karlstad-torsby-sunne blev det. tog en hel del bilder med stora kameran, men har inte lagt in dem på datorn än... så det får räcka med en mobil-toa-pose-bild från lördagens utgång i sunne. :P


lund all week long

...för jag är på kurs på lunds universitet. den här gången är det en teoretisk kurs i microarrays. trevligt värre. hotell är inte fy skam. fast det hade ju vart najs om tobey hade sussat bredvid i sängen...

hur som. åkte hit i morse, tåget gick 7.30 o var framme kl 10. det var med andra ord I TID. kors i taket och är det sant?? o allt det där. bra SJ. fick mest introduktion idag, och lite letande av artiklar på eftermiddagen. sedan gick jag o checkade in på hotellet, tog en promenad, ringde Em o Ida, o handlade lite mat på Ica.

nu har jag ätit, klädd i mysbyxor o nu blir det TV resten av kvällen. och kanske lite nätshopping. eller, nätshoppingtittande snarare. fattig som en church rat.

imorrn ska jag hänga med dea i malmaaauuu.

hey sweys!

baktokig

jag har bakat massa i veckan. eller massa för att vara mig iaf. :) det har blivit sockerkaka, och igår blev det vitt matbröd. jag har ett halvt paket jäst kvar så jag tänkte baka släta bullar idag om jag hinner. annars får det bli på söndag. idag åker vi till sunne nämligen! blev på torsdag denna gången annars hinner man ju inte med att hälsa på alla. de är ju så utspridda, familjen pettersson! ;) mamma bor i torsby nu, syrran i sunne, o pappan i karlstad, o kusiner o bror i kristinehamn, men där hinner vi nog inte hälsa på denna gången heller. får försöka nästa gång.

bakbild:


blue

min höft är blå. thank you jammers! ;)

äkta blod

jag är liiiite hookad på denna serie:

jag var tveksam först, eftersom jag inte alls gillar twilight samt att alla sa att true blood är så mkt bättre. men jag kan inte annat än att hålla med. efter 3-4 avsnitt var jag fast! att serien har ett grymt soundtrack, bästa introlåten samt snyggaste serieintrot ever gör ju inte det hela sämre. mer blod åt folket!

svanskotan

...gör ont. ramlade på derby-träningen igår när vi körde blockers vs. jammers. kändes inte så mkt då, men nu kan jag knappt sätta mig ner o resa mig upp utan att göra det som en gumma! höften är visst lite blå också. och hakan ömmar på ett ställe, haha! hur gick det till liksom?

aja.
för övrigt blir det nog en bra vecka. sitter och jobbar med pedagogik-kursen nu, har gjort 2 uppgifter idag redan! bara 1 kvar imorrn, då ska jag auskultera som det så fint heter hos en kollega på högskolan för scen o musik. konstigt att vara med på en lektion i ett helt annat ämne. men det blir la spännandeee. sen blir det till att läsa in sig på massa microarray-material, har en bok o massa artiklar. måste förbereda mig för kursen nästa vecka i lund! det blir trevligt. ska åka o hälsa på andrea i malmö om kvällarna också. :)
helgen var bra. fredagen var toklugn, det var skönt. mat, godis o true blood. lördagen blev mest tvätt o storhandling. men på kvällen blev det henkan en sväng, trevligt! drack bara 1 öl o 1 drink där, det var lagom. igår (söndag) var det roller derby-träning som sagt. på masthuggshallen! jag hoppas vi kan vara där mer framöver, det var grymt golv, lugnt o skönt med bra läge. *cross fingers*
nu ska jag jobba färdigt, sen ska jag åka o träna på gymmet. löpning får det bli. med kvelertak i öronen. eller all time low. eller jimmy eat world. eller....ja, ni fattar.
om nu mitt huvud tillåter det iofs, igår efter träningen fick jag ett jobbigt migränanfall. inte alls trevligt. men en promenad får det bli iaf.
cheers mates!

sleeping in

woho, sovmorgon! så himla skönt det var. somnade 23 igår o vaknade 10 = 11 timmar, haha. idag blir det inte mkt gjort. håller iofs på att tvätta monsterberget med tvätt nu, o ska handla strax. men sedan hoppas jag på en trevlig eftermiddag o kväll med lite ölhäng hopefully?! :)

RSS 2.0