rubrik

på tjärnö igen. har varit så djävulskt trött hela dagen. ska bli så löjligt skönt att få lägga sig under täcket i sängen. men helgen har varit grym iaf! kanske därför man är trött, haha. fredagen gjorde jag absolut ingenting efter att jag slutat jobba. gick ner o köpte sushi som intogs i soffan framför simpsons. sen drog jag filten över mig och somnade. så. sjukt. gött. behövde verkligen det, är inne i en jättestressig period känns det som, vet inte riktigt varför. på kvällen kom tobey hem så lagade vi god mat o bara slappade. på lördagen gick vi till second handen nere vid olskroken o bara tog det lugnt lite, sen på kvällen blev det en rad aktiviteter. först restaurang med gänget, mkt trevligt. grekiskt o gött. tog en white russian som efterrätt, hoho. efter det blev det en visit till ett hejdåpartaj, och senare vid ca 23 en taxi till truckstop. en mkt bra kväll måste jag säga! söndagen gick i roller derbyns tecken samt mys-fika efteråt (trots att jag hade blåsor på tårna o fortfarande var svettig, haha).
kan avrunda med att säga att jag nu har träningsvärk av tionde graden. (högsta graden på angelica-skalan.) vaggar runt som en gammal höna. tokhett.
höna.

i win!

wohoo! gick lite berserk på tradera nyss och lyckades vinna hem båda dessa finingar!
båda för ynka 153 kr tillsammans. :) dock är ju den översta skrämmande lik den lila kofta jag köpte för några veckor sedan på beyond retro, men den har långa ärmar o v-ringning. :P den känns också mer som en "övertröja", jag hoppas på att denna lila är lite tunnare. dessutom gick den på 37 kr så kunde inte motstå. :P
jag gillar olivgrönt och stark lila har jag kommit fram till! sjukt snyggt till rött hår också. ;)

change of plans

freeedaaag! o lön. fast iofs är lönen inte så mycket att hurra för för jag har sjukt mycket utgifter denna månaden, blöö. menmen.
vi skulle egentligen till sunne o torsby i helgen o hälsat på tobbes familj, men tågbiljetterna var sjukt dyra. och sen så hade det mest bara blivit massa åkande o väldigt lite tid där. så vi bokade in en ny helg i april istället, och då kan vi förhoppningsvis åka på torsdagkväll så blir det lite mer tid. vill åka snowboard i finnfallet! :)
såååå.... denna helgen blev plötsligt tom kan man säga. fast den fylls nog upp ganska snabbt. :) på gott o ont iofs, är sjukt trött o skulle helst vilja stoppa tiden o bara göra inget i typ en vecka. typ som i "click":
adam sandler o hans tidstopparmojäng
men idag jobbar jag hemma o håller på o tvättar. ska nog ner o handla sen med. eftersom vi trodde att vi skulle bort så är kylen tom. ikväll får vi se om jag orkar göra nåt, hade vart najs o ligga på soffan o äta chips egentligen, hehe.
imorrn blir det grekisk restaurang (kalimera) med em, katten o bambi o gänget. sen kanske truckstop? på söndag blir det roller derby! :) det är bra, det hade jag missat om vi åkt till sunne. men jag har fortfarande inte fått mitt paket med grejer, vill ha nuuuu!

hitchcock starlet

nu ska jag titta på den här. det är så fint med gamla filmer.

guitar picking men

i helgen blev det mycket skoj iaf! i fredags var vi ju på fatboy. grymt! var iofs bättre sist, ljudet var inte så bra nu. men vi dansade massa iaf. sen blev det en sväng till haket, enda stället där vi fick plats, haha.
fatboy
på lördagen gymmade jag med sara (hurt hurt) sen blev det hem o ta det lugnt innan jag åkte till frida o ida o gänget. jag, ida o patrik åkte vidare till henriksberg, drack billig öl, pratade o hade trevligt och kollade in den här killen:
bloodshot bill
sjukt rolig (o duktig) filur i pyjamas. söndagen spenderades i horisontalläge... very much needed.

ohoy!

jag vill gå på tip the velvet snart igen. dumma mig som missade förra helgen. next time I hope!

tired so tired...

är fortfarande ganska slut efter förra veckan. nästan bara skönt att vara här uppe på tjärnö och göra inget, helt tyst är det ute också. gött. dock ganska stressiga dagar här med... både jobbar i labbet samt ska göra klart uppgifterna till pedagogik-kursen till på fredag, samt fylla i min individuella studieplan och ha examinatormöte på torsdag eftermiddag. *pust* men som sagt, skönt att det är lugn o ro här på kvällarna iaf.

tackade just nej att följa med i bilen till nordby shoppingcenter. egentligen vore det trevligt med en utflykt! men jag har nästan inga pengar, behöver inget speciellt o behöver ändå spara till massa annat som händer under våren. så jag ska vara på mitt rum o se på sons of anarchy ist. :)

snart lööööön! muchas gracias.

friday I´m in love

äääntligen fredag! det är sällan jag har tyckt det är så skönt att det är fredag. sjuk vecka. sitter och försöker skriva uppgifterna nu till högskolepedagogik-kursen. går helt ok som tur är.
för övrigt har jag tagit en hel del kort på sistone som jag inte lagt upp. här kommer en snabbgenomgång:
vi hade förfest hos oss, innan baboon show tror jag det var. trevligt!
tobey har knäppt massa bilder på mig med nya kameran i tid och otid...
var och fikade en söndag hos emelie och johan som är nyinflyttade i en jättefin lägenhet. mysigt!
vi har varit på vinterpromenader.
...och varit en hel del på roller derby-träningarna och tittat på eftersom jag inte har egen utrustning än. har beställt, men det dröjer nog en vecka iaf innan det kommer. men på söndag ska jag nog vara med med lånade grejer! :)

fatboy

alltså den här veckan. tar död på mig. varenda timme är fullspäckad känns det som!
i måndags var det writing an application-kursen på eftermiddagen, så förmiddagen gick åt att skriva klart min application. hann inte färdigt ändå riktigt. på tisdagen blev jag tvungen att ta mig till biblioteket för att försöka läsa ca 90 sidor i en bok som jag inte har någon lust att köpa, till en annan kurs. igår gick jag upp 4.30 (!!) för att åka på möte till lund. det var dock mycket trevligt även om det var tajt schema. mötet avslutades på restaurang mellan 19.30-22, det var gott!

i morse blev det att gå upp o ta tåget tillbaka till göteborg, äta sushilunch, sen till bibblan igen, bara för att upptäcka att boken var upptagen. in på saluhallen o köpte lite grejer, sen hem o städa. nu kl 18 är det dags att följa med o kolla på roller derbyn. imorgon måste jag skriva klart alla uppgifter till den ena kursen. *pust* eller iaf så gott jag hinner så jag slipper göra så mkt nästa vecka. det var längesen jag hade en så stressig vecka, jobbigt!
men i helgen ska jag inte göra några måsten har jag bestämt mig för. bara roliga sådana isåfall. som att t ex gå o kolla på det här bandet hoppas jag:
fatboy. <3
o dessutom göra det tillsammans med massa fint folk, däribland tobey,, ida, patrik, o frida o massa andra förhoppningsvis.
på lördag ska jag träffa sara o gymma o på kvällen blir det nog nåt annat trevligt. :)
på söndag blir det roller derby-träning!
så helgen blir nog iaf rolig, även om det är mycket uppbokat. jag får helt enkelt ta det lugnt på tjärnö nästa vecka, haha!

polarexpedition kanske?

fick för övrigt just ett mail från en kollega som befinner sig på det här skeppet, M/S Polarstern på väg mot antarktis. borta ända till 18 april. jag har alltid haft någon sorts hemlig fascination för polarexpeditioner. vet inte vart det kommer ifrån, men jag minns iaf att jag under gymnasiet eller första året på biologiprogrammet lyssnade på något föredrag med nån som åkte till polerna mycket. tyckte det såg så ballt ut att ha en sån jacka med polar research-märke på bröstet. haha. kanske ska försöka mygla sig in och åka med någongång. borde väl finnas alger i arktis och antarktis med som man kan forska lite på kanske? :P

förnyelse

jag vill ha ett nytt skrivbord/datorbord. vi har ett sådant som är till vänster från ikea. väldigt inspirerande. det här var den enda bilden jag hittade, och det är tur att den är så liten eftersom det är så fult. o gammalt. istället skulle jag vilja ha:
ett sånt hära.
eller ännu hellre:
...det här! så sjuukt snyggt. så kan man leka mad men hela dagen när man sitter vid datorn.

crap

det går inget bra i labbet, buhuu. eller alltså, det är inte jag som klantar mig, utan det verkar vara lättare sagt än gjort att få ut tillräckligt bra DNA och RNA från brunalger. kämpigt. tur att det är torsdag imorrn, snart helg! :) det är så frustrerande när det bara inte går bra. fick en whisky av chris nyss i köket. jag o elin var nöjda.

mina alger. som inte gör som jag vill.

derby practise

mkt nöjd tjej på gårdagens premiärträning av roller derby. ser ju dock alldeles för snäll ut för att vara en derby girl, får nog träna på det lite... ;)

Riedell R3 pink quads

idag har jag mest drömt om ett par sådana här... <3 det var ett par såna här jag fick låna igår på träningen och de satt perfekt på mina fötter! grymt sköna att åka i med. det blir dessa helt klart, eftersom jag vet exakt vilken stl nu också. vill åka mer nu med en gång, var grymt kul! o dessutom gick det rätt bra. :)

roller derby <3

glömde ju säga i förra inlägget, på söndag ska jag testa roller derby också! utgår från att det är askul och att jag vill vara med. :) men vi får väl se hur det verkar när man provat. grymt spännande, roligt att göra nåt som man inte testat innan!

röcknröll

liten resumé av ngr helger... var ju på baboon show på sticky, vilket var helt grymt! jag gillar verkligen det bandet. sångerskan är helt galen. vi hade förfest hos oss, mycket bra kväll.
förra helgen var vi en sväng till truckstop, vid 21-tiden messade frida och undrade vad jag skulle hitta på, så då sa jag att hon kunde följa med. hon tog med sig cami också, roligt! fnissiga flickor på bussen. för övrigt också en mycket bra kväll!
i onsdags var jag på sticky och kollade in mitt gamla band. först spelade vi typ punkrock, men numera har de bytt namn och spelar mer metalinfluerad rock. noise of error heter de iaf, mycket duktiga med ny sångerska!
var längesen jag gjorde nåt sånt här en vardagkväll med, skönt att komma ut lite. :)
i helgen får vi se vad det blir! jag ääääälskar verkligen att jag inte jobbar helger längre.... så otroligt skönt att bara vara ledig och kunna vara med på det man har lust med som dyker upp. ikväll ska jag nog en sväng till frida och dricka lite vin och hjälpa henne packa ner sitt kök. sen kanske vi går ut en sväng. imorrn ska vi hjälpa åhgren att flytta in i lägenheten vid östra och så kommer tobbes bror och hjälper till och ska bo hos oss. så det blir nog lite fest imorrn med skulle jag tro, haha! we´ll see.

RSS 2.0