feint väuder

det är sol ute. tobbes familj är här, eller iaf delar av den. en del är i väg på universuem nu, men sen får det blir kanske minigolf o slottsskogen? det är iaf mitt förslag, men det möts ju med halvljummen entusiasm. men det blir nog det ändå. ikväll vill jag gå till trucken! har inte druckit öl på flera veckor. faktiskt. förrförra helgen hade jag tatuerat mig och var bara hemma samt på bio. drack 2 öl. helgen som var nyss hade jag hemmakväll + en till hemmakväll med 2 drinkar typ. så nu är jag ölsugen! trucken, trucken!

u know it!

blööö

jag är uttråkad. faktiskt. det är tråkigt att vara ledig när ingen annan är det! men men, har försökt sysselsätta mig iaf med solning, läsning och promenader. o nu är det snart derby-träning. så det är ok! har börjat planera ihop lite småsaker iaf så det känns lite mer semester. :) i helgen kommer tobbes familj o sånt är ju alltid trevligt. hoppas på sol! kanske liseberg, och kanske trucken på lördag kväll? måndag eller tisdag hoppas jag verkligen att det blir hav, bad o grill med frida o jocke! eftersom det står att det ska vara fint väder så blir jag förbaaannnnad om det blir nåt annat väder. jaja. sen har jag och andrea bestämt att det blir en liten biltripp till smögen/kungshamn nästa helg. mys! åka bil, lyssna på musik, stanna på loppisar, äta god mat och förhoppningsvis bada o dricka drinkar. :) yay!

drink

pride eller smögen?

hmm, jag och andrea är sugna på att åka iväg och göra något roligt tillsammans nästa helg. vi väljer mellan att:

...hälsa på jenny i stockholm och gå lite på prideparaden.

eller...
...bila till smögen och kungshamn och ha lite trevligt.

får se vilket det blir. jag vill båda! men det blir ju lite svårt.

busy bee

när man har semester hinner man tydligen inte blogga. men det är väl så det ska vara. nu låter det iofs som att jag har haft ett otroligt ballt och upptaget liv de senaste dagarna men så är det icke. frånvaron beror på... städning. japp. har storstädat i stort sett varje vrå av lägenheten. men nu är det klart! om man inte räknar källarn då, heheee. en annan dag. nu blir det mat, sen ska jag iväg o träna! o sen ska jag fundera över vad jag egentligen vill göra med min semester.
cheers!

malmöfestivalen

no use for a name

boysetsfire

bouncing souls

atlas losing grip

NOFX

alla dessa band kan man se gratis måndagen 22:e augusti på malmöfestivalen. jag överväger starkt att jobba 1-2 dagar under semestern för att kunna åka ner o se allihop på samma kväll. och jag upprepar: GRATIS!

5 saker ni inte visste...

...om MOI.

1. jag äter aldrig upp maten helt på min tallrik. alltså, jag lämnar alltid typ...1-2 tuggor. varför vet jag inte. det är som att jag inbillar mig att de där sista bitarna inte smakar riktigt lika bra som resten.

2. jag är alltid väldigt noga med att bara ta precis så mkt toalettpapper som jag beräknar att jag behöver. antagligen för "miljötänkskadad" av mitt yrke. (dock motsäger ju punkt 1 punkt 2 ur miljötänkssynpunkt.)

3. jag klarar inte av att äta potatis som inte är riktigt genomkokt. sådär så det är lite hårt o "knastrigt" i mitten. jag får kräkreflexer och kan inte göra nåt åt det. jag KAN verkligen inte äta det, utan spottar ut i panik. allt annat liknande går dock bra konstigt nog, som t ex halvkokta morötter.

4. ibland kan det ta mig nästan 2 år att läsa ut en bok. om den inte är så bra. dock måste jag alltid läsa ut dem, att lämna en bok halvläst fungerar liksom inte för mig.

5. jag har "gälar", s k preaurical sinuses. jag kan t o m stoppa in örhängen i dem. det ni.



som en 13-åring på justin bieber-konsert

...ungefär så såg jag (tydligen) ut längst fram på baboon show på peace & love.

dagens lokaltidningsbesvikelse

hittade en mkt rolig blogg för oss med lite mer bitter humor. :) den hittar du här.

10 years

detta var för övrigt bion vi såg i lördags. jag tror att alla harry potter-nördar håller med mig om att den var himla bra, och slöt cirkeln väl såhär efter 10 år. 10 år! i will miss you, harry potter. <3

4 dagar kvar...

...till semester! jag veeet att det är tråkigt att läsa om det (typ det enda folk naggar om på fejjan atm), men det ska ju bli så gööööött.... första riktigt lediga betalda semestern och den varar inte mindre än 3 veckor. har egentligen mer, men sparar lite till vintern, jeppjepp. är på tjärnö och jobbar de sista 4 dagarna. skulle egentligen lagt upp bilder från sara och samuels bröllop nu tänkte jag men fick visst inte med mig dom upp som jag trodde. jäjä, lateeer.

helgen var för övrigt mycket bra! äntligen en lagom helg med lagom mycket aktivitet.
fredag: jobb, tatto, och sedan vin och räkor hos andrea o mikan.
lördag: fika och bio och slottsskog och bishops arms.
söndag: slappa och lite roller derby, sedan god middag och mys med film. mucho perfekt! kanske lite fööör mkt godis också, inte lika perfekt.


meeen, imorrn blir det finbesök på tjärnö för på eftermiddagen kommer mami, papi o babi hit och hälsar på. trevligt! de har aldrig varit här innan så det blir fint.
ciao!


bild på gadden kommer när den läkt lite mer :)

sockerskalle

titta! marika är så hiiiimla bra! man behöver bara säga typ 4 meningar om vad man ungefär har tänkt sig, så fattar hon direkt. kommer bli så himla fint.

gaaah

*dreggel*

sveriges finaste...

...lunch-utsikt?

...soprum/återvinningsrum?


...lab-kvällsutsikt?

allt återfinnes på fältstationen på tjärnö. välkomna med ert besök.

whoopsi doo

hej kära bloggbok. idag är jag kluven. är så grymt avundsjuk på gänget på grötö. kubb o crocket o dunkgömme o grill o bad o gud vet allt vad de pysslat med. vill också vara meeeed! jaja, inte klaga, snart ska jag också få vara ledig. idag har jag jobbat i labbet och visat assistenten lite grejer. han (tysken tobias) ska jobba på tjärnö i 4 veckor, gött med lite hjälp på traven. sen gick jag en låååång promenad med ramones i öronen, och nu är jag hungrig. vad blir det månntro? kanske lax. kanske ädelostsås. o pasta. gott. för övrigt ska jag tatuera mig till helgen. det gör mig lite gladare i själen (om än fattigare i plånboken). men what the heck, det  blir gött! 2 år sen sist nästan för tusan. 

för övrigt (igen) är jag sugen på att förnya garderoben en smula. börjar slita ut saker eftersom jag nästan aldrig har tid att gå på stan numera. men då finns ju internet! så igår surfade jag runt lite (på t ex den här sidan) och hittade ungefär en miljon fina saker:


kanske blir det till att dra upp visakortet ikväll, kanske inte.

le photos

här är några foton från el bastardo-fotningen jag inte lagt upp. håll till godo!


bråk med bloggen

uuh. gillar inte det hära internetet så mkt ibland. bloggen såg knasig ut, angie fattar nada. men efter lite frustration och tricks ser den ut som vanligt igen. *phew* helgen var bra men lite för snabb. i fredags hade vi middag hemma hos oss med lite folk, lördagen gick åt till bröllop helt och hållet. men det var ju bara roligt såklart! vilken dag de fick. tog massa fina bilder, kommer upp när jag är tillbaks i gbg. jobbar på tjärnö i veckan. fint väder verkar det bli så ska försöka hålla mig utomhus så mkt det går. avundsjuk på tobey som fick åka till grötö idag i 3 dagar med flera st från värmlandsgänget och bara hänga, vila, fiska makrill, grilla, dricka öl och sova i en stuga... vill också! buhu. precis det jag saknat flera somrar i rad. :((((

men snart, snart ska jag få vara ledig i 3 veckor! känner att det behövs faktiskt. jag hoppas på sol, mkt bad, glass och ölhäng, kanske en tripp till värmland, en dag på liseberg samt way out west. det sistnämnda kan ju dock bli svår eftersom det tydligen sålde slut i helgen. mitt gamla uppstyrda jag som alltid är ute i god tid undrar lite "hur tänkte hon nu?". vet inte riktigt vad det är med mig för tillfället. samma hände ju innan peace and love med boende och tåg dit och hem och allt, haha. två dagar innan: "oj, tågen är visst slut."


men det löser sig. det gör det ju alltid. uppenbarligen, för både dit och hem kom vi.

sommarkänsla

...har jag inte haft så mkt. varför är det alltid så? på våren inbillar man sig alltid att sommaren ska vara som den var på sommarlovet när man var liten. är det ju inte alls. dels går dagarna sjukt mkt fortare nu är när man var liten, dels jobbar man ju hela tiden. men i veckan på tjärnö blev det lite sommarfeeling ändå med bad och glass. då kändes det lite bättre. längtar till semestern!
efterbadbild på tjärnö
gick en promenad och hittade både blåbär och smultron!
lite kalle anka-pocket förhöjer också sommarfeelingen.

peace & love dag 4

sista dagen! det går fort när man har kul. en äkta festivalbandare är för övrigt ett måste i vart camp.
vissa är lite tuffare än alla andra. vissa äter upp kycklingen o stoppar sedan benen i öronen. (kan ha varit min idé iofs, låter detta vara osagt...)
vissa är som sagt lite tuffare än alla andra och öppnar ölburkar med knogarna. värmland style.
värmlandsfölk.
tobey har som vanligt svårt att vara normal på foton tillsammans med moi.
här var en annan klädkod! men den var inte lika vanligt förekommande.
efter en låååång kväll avslutades det hela med baboon show runt 01-tiden. så grymma!! det var helt awesome. jag är lite kär i sångerskan. kollade även in bob dylan, journey och håkan hellström. fin festival, fin vecka!

peace & love dag 3

fredagen börjades med en tur in till stan för sushilunch. gott! man tröttnar ju rätt fort på festivalmaten kan man säga... på eftermiddagen blev det campinghäng!
cheers! (och ja, jag brände mig en smula efter torsdagens promenad...)
detta var tydligen klädkoden för P&L 2011. hade jag missat. outfiten bestod av en vit såndära modäärn top, men tillhörande ljusa uppvikta jeansshorts, rakt hängande långt hår, vita converse och gärna en liten brun skinnväska över axeln. skulle tippa på att ca 18000 pers av 50000 såg ut just såhär.
festivalens höjdpunkt i princip, social distortion! lika bra som sist, kanske lite sämre ljud, men what the heck.
mike ness!
dock såg vi inte hela utan sprang bort till cozmoz för att kolla på kvelertak. hamnade längst fram!
efter lite the strokes och ytterligare en tur bort till campingen var det sjuuukt gött att gå därifrån vid 03.00 och tillbaka till vårt fina sovrum. väl spenderade pengar minsann.

peace & love dag 2

på torsdagen var det sjukt varmt och strålande sol! hade en slappardag som mest bestod av att först gå in till stan och handla både mat och öl och sedan möta upp gänget som lämpligt hade "lånat" en kundvagn. stoppade mina matkassar i och hängde med för att hämta mer packning. det fick bli en ölpaus innan den långa promenaden tillbaka.
tittade en stund på tonårsdrömmen jared leto och hans band 30 seconds to mars. rätt bra! jag funderade mest på hur kan se likadan ut nu som han gjorde typ -93?
efter lite mer öldrickande och konsertittande (graveyard) satt jag och väntade på tobbe som skulle komma med tåget vid 22-tiden.
vi drog direkt till astrolites (på bilden ovan)! efter det blev det öl i öltält och sedan U.D.O. haha. sicka gamla rockrävar.

peace & love dag 1

första dagen bestod av bilresa mellan 9-15. gick riktigt smidigt, vi hade räknat med att vara framme senare än vad vi gjorde! väl i borlänge vek gänget av med sin packning medan jag gick för att leta upp catarina som jag o tobey skulle hyra ett rum av. lyllo oss! hennes lägenhet låg där pricken är och festivalingången bara strax efter järnvägen där det står "röda vägen". 5 min prommis, grymt!
det första jag gjorde efter att ha hittat dit och bytt om var att gå o lösa in min biljett mot ett festivalarmband, köpa en  nachotallrik och parkera mig framför första konserten, jimmyeatworld! hade det gött i solen kan jag säga o de spelade massor av sjukt bra låtar. de är ju bara så bra!
senare letade jag upp gängets camp. vissa orkade hålla igång... ändå till kl 20.50.
vi som var lite piggare avslutade kvällen med lite wilmer x, kings of leon och john lindberg trio!

tillbaka till verkligheten

det är ju en lagom kontrast att komma från en festival med över 50 000 besökare som trängs på en liten yta, för att sedan nästa dag bege sig tillbaka till jobbet på tjärnö med en befolkning på ca 100 personer totalt. men en rätt skön kontrast ändå må jag säga.

RSS 2.0