Night of Thunder!

missa inte denna lördagens storslagna underhållning; GBG wrestling - night of thunder på trägårn! ni kommer dessutom hitta mig samt 4 av mina rullande vänner i varsitt hörn av ringen som ringvakter. insläpp kl 19!






välkommen

...tillbaka till jobbet. var var jag nånstans nu då?




diary

lite av en deppig dag. sjukt höstigt och kasst väder, jag är inte riktigt redo för det än. första dagen på tjärnö för resten av hösten också, så nu är semestern verkligen slut. försöker ordna upp planeringen så att det inte ska kännas alltför tungt. vill inte ha mörker, kyla och blåst. senare kanske, ett litet tag kan vara mysigt. men inte än.

en annan tråkig sak idag är att jag tyvärr inte stod med på rostern för vår nästa match den 29 sept. det finns 3 andra matcher under hösten men jag kan eventuellt bara vara med på 1 av dem, och det kan också ändras när det närmar sig tyvärr. det var egentligen bara denna som jag visste att jag 100%-igt kunde vara med på. är ju extra roligt också när det är i GBG och jag ville ju att mamma o pappa skulle komma, pappa missade förra gången. finns ju säkert anledningar till laguppställningen, men visst är det svårt att inte bli besviken.
 

HÅHÅHÅ

måndag. igen. tycker bara att det är måndag och fredag hela tiden. skulle upp till tjärnö idag men så var det tydligen fullbokat i rummen så ska åka tidigt imorgon istället. (fast sen såg jag ett mail om att det nu fanns ett rum till mig, men då var det för sent...) så har jobbat hemma idag. evolutionsboken tar aaaaldrig slut. först gillade jag sättet den var skriven på men nu gör jag nog inte det längre. onödigt krångliga långa meningar, alldeles för ofta också. men men. inte så länge kvar på den kursen nu.

förra veckan var jag på möte utanför helsingborg som lunds universitet anordnade, det var trevligt! ska vara med i ett mentorprogram, ska bli spännande att få reda på vem som blir just min mentor... det ska vara någon man kan prata med om både jobb och annat i ca 1,5 år, och t ex få hjälp med framtida val och dyl. kan nog vara givande om man gör det rätt.
 
helgen var fullproppad! kom hem sent i fredags och på lördagen var det roller derby boot camp, och på kvällen bröllopsfest. det var sköj! jag var dock så trött att jag gick hem vid 23. (fick bli taxi, det var massa midnattslöpare i vägen för vagnarna i majorna!). igår, söndag, var det mer roller derby och även prova på-dag. jessi o karro var där och tyckte det var roligt, så nu ska de gå med, peppigt!! :)
 
boot camp-helg med scrimmage med några av sveriges bästa spelare, nervigt men roligt!

syyyyk

jag är sjuk. sjuklig. förkyld. huvet är fullt med snorig bomull. första arbetsdagen också, typisch. fast jag är duktig och jobbar lite ändå, man måste ju börja planera och komma ikapp efter en semester. svara på mail, skriva in saker i kalendern, boka rum på tjärnö osv. lite näspray och ipren senare så funkar det hyfsat. 
 
återträffen i lördags var grym! det var som att det var en evighet sedan alla sågs men samtidigt som att det var förra veckan man satt i kemisalen och lyssnade på karin och hennes salta fiskar och sockerbitar. har fått en bunt med foton av ulken, lägger nog upp ett gäng senare. hoppas verkligen inte det dröjer lika länge till nästa gång! vi lekte lekar, badade i havet, var på finrestaurang, sjöng och festade till det så att säga. jag var sist i säng... 04.37... och sen hade jag så mkt energi samt en antågande förkylning som skavde i halsen så jag somnade inte alls i slutändan. haha! snacka om att vara trött när jag kom hem igår. tokdäckade 2 tim i sängen.
 
igår kväll såg jag o T denna film för övrigt. det var ju inte riktigt vad jag..väntade mig. haha! kan inte bestämma mig om den var bra eller dålig. det hände mkt i den iaf vill jag lova, speciellt i slutet.
 
 

10-årigt finhäng!

idag ska jag umgås med min gamla gymnasieklass! ska sova över i stugor i skärhamn, tror det blir grymt skoj! här är foton från vår klassresa i maj 2002:



och samma bild strax innan alla organiserade sig...
 
hahaha!

va fan

sista semesterdagen och så får man migrän. igen. när det är så fint väder och allt. hade även en gång i början av semestern. har legat i sängen idag till 15.30. då tvingade jag mig upp för att äta något. men nu känns det faktiskt bättre! inte helt bra, men kanske om 1 tim eller 2. då kan jag iaf bege mig ner på stan för att träffa dea som det var tänkt. men det blir inte så länge, måste vara pigg och fräsch imorrn för då är det 10-årsjubileum med gymnasiet! :))) vi ska åka till skärhamn och övernatta en natt, tror det blir grymt kul. vi hade ju en lite speciell klass där alla var ganska tajta, så det ska bli jättekul att ses. vissa har man träffat massor sen dess men andra nästan inte alls. spännande! nu ska jag ligga i soffan lite och se om huvudet kan må ännu bättre snart.


kul fredagsgöra...

last days....

är inne på mina sista semesterdagar. buuu! hade väldigt gärna haft ngr veckor till. tiden går så himla fort. jag har dessutom inte riktigt samlat ihop motivationen än... men men, det kanske kommer. nästa vecka är ändå lite mjukstart med två dagars jobb hemma, och sedan ett 3-dagars möte i lund. så det känns lite som att det är 1,5 vecka kvar innan det börjar igen "på riktigt".

sista veckan nu har mest varit slapp och lite spontan. skönt. igår var jag vid havet hela dagen tillsammans med vicky, det var super!! första (och antagligen enda) riktiga vara-vid-havet-i-GBG-dagen på hela sommarn. men skönt att det blev iaf 1 dag, haha... imorrn ska jag träffa plåta lite ihop med peter i hamnen, och på kvällen träffa dea. på lördag blir det 10-årsjubileum i skärhamn med gymnasieklassen, pepp! det får avsluta semestern helt enkelt. :)
 
...och idag börjar roller derby-träningen igen! weehoo! första gången med rullor på fötterna på typ 5 (!) veckor! fingers crossed...


äntligen x 2

idag har jag gjort sjukt mkt ärenden. 2 utav mkt viktig karaktär som jag skjutit på i X antal år.
 
nr 1:  jag har lämnat in min symaskin för reparation! skulle gå på ca 500 kr men det får det vara värt. bättre än att köpa en ny, och jag vet att den är bra egentligen (husqvarna). göööttt!
 
nr 2: JAG HAR BOKAT INTENSIVKURS OCH SKA TA KÖRKORT! tillsammans med tobbe och hans bror, 2 veckor i sunne i slutet av maj nästa år. sjukt gött. på torsdag har vi redan bokat tid för synundersökning (vilket också är spännande för jag har inte gjort en sån på typ 10 år och har ingen aning om hur min syn är) och ska väl därefter skaffa körkortsintyg. sen är det bara att börja kööööraaa.
 
utöver dessa två fantastiska grejer så har jag köpt och gjort andra trökiga men nödvändiga saker. köpt hårfärg och lite sminkgrejer, sista hunger games-boken, nya kökshanddukar, och varit på buzzstop 28 och bokat tid (fick redan i september!!). sist men inte minst har vi storhandlat. PUH. med andra ord är jag helt slut för idag.

nu blir det en ny säsong av falling skies i sängen. nöjd och glad.
 
 

1 vecka kvar!

har en veckas semester kvar, så gött. vädret verkar till och med bli hyfsat. på sistone har vi bara varit i götet! det har varit mkt bebis, har träffat både olivia, agust och vanja de senaste dagarna. :) allihopa är sååå fina! i onsdags var det Liseberg och alice cooper, i torsdags var det en dags way out west, det var grymt! och lagom, tror fatkiskt inte jag hade pallat att vara 3 dagar på WOW i år. kände att det räckte med en dag. vi såg mark lanagan band en liten stund, sedan halva florence and the machine samt hela refused. det var aaawesoome! dessutom lyckades vi se refused en gång till eftersom jag och T tog oss till jazzhuset för att kolla adolescents och när vi väl kom in visade det sig att refused gjorde en hemlig extra-spelning, sjukt bra! 
 
i helgen blev det också kräftmiddag samt ett besök på universum med dinosaurieutställningen. jag tycker nog inte den var så jättemkt att ha, men vi hade hemskt trevligt iaf!
 
desperados-spelet och alice!
 
refused på WOW
 
kräftmiddag med tjejerna där jag använde min fina 60-talsklänning jag hittade i karlstad! hamnade även på lite efterfest hos andreas (obs! ugglan är inte andreas!) där jag fick en gammal turtles-tidning, ett av mina favoritnummer från när jag var liten!
 
avslutade på universuem med dinosaurier och stoooora spindlar!

jurassic park?

nu blir det dinosaurier för hela slanten, 3D-utställning på universeum!


wermland tour

förra veckan var vi som sagt i värmland. hade gärna stannat mkt längre i stugan vid acksjön! får se till att åka upp snart igen. och defenitivt på fler loppisbesök!

 
åkte även och besökte elvis-caféet, gulligt. :) glass och mollusker (bakverk som jag aldrig hört talas om men tydligen är väldigt välkänt i värmland).
 
 
massa loppisar blev det som sagt! besökte nog en 6-7 st. fanns hur mkt fint som helst (förutom att det fanns ännu mer skit då såklart, haha) men fick inte köpt allt vi ville eftersom vi skulle åka tåg hem. men lite blev det ändå. :)

 
är hemskt nöjd med klänningen, är i princip oanvänd verkar det som! måste bara köpa några roliga strumpbyxor och lära mig nån fin enkel 60-talsfrisyr. :))

alice?

hemma från värmland. skön vecka! kunde dock stannat i stugan mkt, mkt längre. vill läsa mer böcker och bara vara i solen på en filt. men men. igår och idag har gått åt till bebisbesök. först hos ida o patrik med lilla söta agust igår, och sedan hos sara med lilla fina olivia idag. mysigt! igår tränade jag fys också med GBGRD, det var gött! och välbehövligt. träningsvärken är på väg att infinna sig med besked, ouch. mina skattepengar kom idag också, göttigt! många tusenlappar tillbaka pga dubbelt boende och sånt, de får gå till sparhögen till man hittat på nåt att lägga dem på (eh, kanske...buzzstop 28...? ;)).
 
nu blir det dusch och klädpåtagning för ikväll spelar alice cooper på liseberg och jag tänker vara där. 

pepp på WOW-torsdag med för övrigt!
 

loppisar så långt ögat når

är kvar i värmlamd, ska åka hem på måndag. jätteskönt att vara här och bara göra inget i stort sett. vädret har varit helt ok med, öven om det fortfarande inte riktigt vill kännas som "riktig" sommar. kasst. men idag är det 22 grader och sol!

vi kom som sagt upp i måndags och stannade en natt i karlstad hos tobeys syrra. på tisdagen gick vi en sväng till några second hand-affärer och kollade runt. fanns inte så jättemkt men köpte iaf ett gammalt TP-spel för 30 kr, samt det bästa fyndet; en jättefin välbevarad vit 60-talsklänning! (bild kommer väl senare...) om 60-talet hade varit min "favorit-tid" hade jag nog kunnat tänka mig att gifta mig i den. :) väldigt enkel och söt. men nu får det bli en festklänning ist.

efter det var vi 2 nätter i tobeys fars stuga vid acksjön, supermysigt. fiskade, badade i sjön, kastade pil, plockade massa svamp, sköt luftgevär och läste bok i solen. jag vill verkligen ha en stuga nångång senare! nu är vi i torbsy hos T:s mamma. var på lite fler loppisar igår (finns hur mkt som helst, skyltar till höger och vänster var man än åker), men hittade tyvärr inget... men det är alltid kul att kolla ändå! åkte även till mormorn i sunne och blev gödda med en miljon göttesaker (såklart :)) och var sedan så mätt att jag inte kunde äta mer på hela dagen, haha.

idag kommer syskonskaran upp hit till torsby, minigolf är the big thing today tror jag. måste ladda nu!

RSS 2.0