WCR + Bruce = bra semesterstart

äntligen har jag semester! har haft 4 dagar än så länge, och det är hela 3 veckor kvar, så himla gött... det började dessutom kalasbra med strålande väder och festival o grejer. på torsdagen var det WCR på röda sten och på lördagen Bruce på ullevi. :) på WCR var Against me! och Rancid bäst, förutom överraskningen Honningbarna som också var sjuuukt bra! hoppas de kommer hit snart igen! bildbomb:

(OBS! har lånat bilder från lite olika pers, om ni ser detta och inte tycker det är ok, säg till!! kommer nämligen inte ihåg från vem jag lånat vilken bild...)
 
lyckades ju även spotta Bruce precis vid kanten av scenen när Against Me! spelade! det är Bruces trummis son som spelar trummor i det bandet så jag hade mina aningar. och där stod han, bara 10 m ifrån oss med flera andra i E Street band! :)) fick dock inget bra kort. han stod bakom högtalarna. dock fick jag bild på little steven och tim armstrong på samma bild, det är inte dåligt det heller! den andra bilden är från GP.

 
på lördagen Brucade vi på Ullevi ihop med mamma och pappa istället. mäktigt!


 
sjukt bra helg. vill ha mer festival och konsert! är fortfarande i valet och kvalet om WOW, men vi får se.
 
nu ska jag och T åka till värmland en hel vecka och bara ta det lugnt. det kan behövas efter denna helgen. plocka svamp, fiska och sånt. :) ses nästa vecka!

peppeppeppeppeppeppeppepp!

jag börjar bli sjukt pepp på semester. jag kan inte koncentrera mig idag. typ alls. vill åka nuuu! men men, ska ta bussen hem 13.30 imorrn, lugn och fin. *hoppar upp och ner på stolen* på torsdag är det WCR, på lördag bruce springsteen och på söndag sista batman-filmen på bio. därefter väntar 1 vecka i värmland med förhoppningsvis sol, chill o grill. kunde ju ha en sämre start på semesterplanerna. 

WAAAAAH!


*click* ooops....

kunde inte hålla mig! så nu är detta fina på väg hem till mig. (från H&M faktiskt!) :)



 
 
är dessutom väldigt sugen på dessa skor:
 
finns på Din Sko, och även i rött och svart!
 

skrubbarhelgen deluxe

i helgen hände typ inget, och det var så himla skönt. i fredags var jag hemma rätt tidigt från tjärnö och pysslade mest i lägenheten, rensade garberob o sånt, tills tobey kom hem vid 23-tiden (han hade varit och fiskat men fångsten var tyvärr redan uppäten, darn...).


organisation av derbygarderoben...

på lördagen fortsatte städningen, ordentligt! ni vet, ligga-på-knä-och-skrubba-under-badkaret-städning. ramar torkades av, lådor torkades ur, saker rensades bort och ner i källarn, och lister blev rena. dessutom var vi en sväng på loppis på morgonen och jag hittade en fin liten grön skål och en ny köksgardin för totalt 25 kr, wii! :)

städar-utrustningen...
 
efter all städning orkade jag o T inte laga mat, så vi gick till halta lottas! där åt vi o drack ngr öl, och av ngn anledning fortsatte vi pimpla hemma. tror vi drack 5 jäger-shots, haha! och jag som hade tänkt att vi skulle gå på stan och shoppa samt gå på dinosaurie-utställning på söndagen, men jag kan säga att så blev det INTE. megabakis, haha. fail.
 
nu: bara 2,5 dagar kvar till SEMÄSTÄÄÄR!!

rymdfåtöljer

tobey är en fena på att hitta grymma grejer på blocket/tradera! han har hittat den största delen av alla våra finaste grejer hemma, som lampor, karaffer, vårt skrivbord osv. nyligen hittade han två fantastiska fåtöljer av modellen DUX galaxy designade i slutet av 60-talet och släppta i början på -70 om jag inte minns fel, och de var inspirerade av månlandningen -68, samt filmen 2001: a space odyssey. de är gröna och sköna, o passar perfekt i vårt vardagsrum gör de också! have a look!
 

kliar i fötterna

gaaah, nu har vi 4 veckor sommaruppehåll med roller derbyn... kliar redan i fötterna. och jag missade dessutom sista veckan innan uppehållet pga jobb och sthlm. så hela 5 veckor utan! finns det nån sorts plåster för sånt här?

pga sthlm missade jag även malmö derbyfestival som var i helgen. alla verkade haft grymt kul! i finalen blev det lika (!!) mellan sverige-finland! får satsa på nästa år... här är ett grymt snyggt foto på utomhusbanan som malmös lag minsann har fått till därnere. hoppas vi i GBG kan få en likadan snart, röda sten gärna, tack på förhand!
 
gillar även det faktum att roller derby har fått ett så hängivet fan. :) (se nedan)





yay hooray

 
ok, liten bild. MEN! den som kan detta kan se att kurvorna på nedre halven är snyggare än de på den övre. inga dubbeltoppar, och dessutom mkt högre intensitet på Y-axeln. och allt bara för att man bytte och testade ett annat taqpolymeras... så enkelt kan det vara ibland. problemet är ju bara att veta det i förväg. vilket man aldrig gör. *pust* ska nu testa några andra taq också och se om det kan bli ännu bättre.
 

capitol city

 
tillbaka från en helg i sthlm! varit där torsdag till söndag, himla skönt att värma upp med en liten minisemester innan den "riktiga" semestern. :) jag o T lyxade till och med till det med hotell, med master suite. så jobbar vi. eftersom tobbe har bott i sthlm och man varit där en del så behövdes det ju inte gå åt ngn tid till turistande egentligen, utan det blev mest lite sova ut, shoppa lite och äta och dricka massa gott. träffa jenny o gustaf hann vi ju med såklart! vi spelade biljard, bowling, drack lite öl o lagade middag mm. mucho nice. nu är jag ju jättedålig på att fota massa så det blev bara en pytteuppsättning med bilder... (och nej, tobbe satt inte vid datorn nånting egentligen, bara råkade göra det just när jag tog kort, haha!)

nyss komna till hotellet.... stack ut och åt god italiensk mat med skönaste servitören!
 
 
glad tjej på tunnelbanan. jag var glad, lovar! kanske lite trött, men...
 
åt mat på bröderna olssons garlic & shots - ett av mina favvoställen. :) sjysst inredning och roligt koncept.
 

på söndagen åt vi världens pannkakslunch hos jenny o gustaf, jättelängesen jag åt pannkakor o det var supergott! var mätt hela resten av kvällen, haha....
 
kom hem 22 igår kväll, men nu är det, as usual, back to work på tjärnö. men bara 7 arbetsdagar kvar, sen är det äntligen dags för lite paus. :)
 
 

the fence


rakethelg

uuuh, den här helgen var nog den snabbaste någonsin... men sen var den fullknökad med grejer också. på fredagen kom jag väl hem ca 19, vi gjorde mat och inte så mkt mer, och jag skulle gå upp tidigt så fick därmed lägga mig tidigt också, lite trist en fredagkväll.

men! jag skulle upp kl 0700 eftersom vi skulle ha en workshophelg med GBGRD! det var sjukt intressant och roligt! vi började med en 3 h kurs med röda korset, där vi fick lära oss om första hjälpen med en gnutta mer fokus på idrottsskador. efter det tittade vi på ett bout, snackade matchsstatistik och lärde oss om det, samt hade en liten visning av gear, där rullskridskorna var helt isär skruvade så man kunde pilla och känna på alla delar... :) på eftermiddagen (och däremellan massa god mat och fika såklart!) så hade vi en gäst som jobbade inom det militära som hade föreningssnack med oss. det blev jätteintressanta och nyttiga diskussioner där vi fick jobba med lite konflikter som bubblade upp (eller vad man ska säga) också. mkt nyttigt och bra.

det var slut 19.30 och sen hakade jag på tobey och lite fler till truckstop, men det var väldigt lugnt för min del. en folköl och en annan öl. men sen var det bara att gå upp på söndagen igen för då var det 2 h workshop till! nu var det i träningshallen med en gästtränare som var balettdansör (solist på göteborgsoperan) samt ex-hockeyspelare, jättekul! han lärde oss massor om balans och tacklingar, det var grymt! dessutom kom våra fina spons-tischor från dirty och jag fick av en slump precis den jag tyckte var snyggast, yay! :)


nöjt workshop-gäng med nya fina t-shirtar!

nu är det sköna måndag igen (snark) och massa jobbajobbajobba på tjärnö till ons kväll, sen är det dags för 2 dagars semester, haha! långhelg till sthlm och hälsa på jenny och bo på hotell. nöjd och glad tjej.

doppelidopp!

jag är egentligen jättestressad för tillfället, mest mentalt men ändå. men man kan ju inte riktigt låta bli när det äntligen är 25 grader varmt och strålande sol....


jobbig eftermiddag på tjärnö... första doppet för i sommar blev det också, 17 grader! (fast det kändes som 10, eh...)

real science

hahaha! har tänkt på alla dessa grejer, ungefär varje gång jag sett respektive tv-serie/film faktiskt. men om riktiga forskare var med och skrev manusen så skulle ju serierna vara neverending I guess, hoho! 
 
 

bara en gnutta

åååh. jag har ändå lite festivalsug ändå. en gnutta. eller kanske lite större än så. denna vecka är det ju roskildefestivalen, och dessutom kom jag på att just precis idag, 3 juli, för 6 år sedan var sista dagen på roskildefestivalen 2006, och därmed senaste dagen jag var där. nostalgiiiii! bara för det kommer en liten bildbomd från då. med en blondie-angelica. titta och njut! (bildkvalitéen är dock inte den bästa då dessa togs med min allra första digitalkamera. :))

 

jag är inte konstig

jag har alltid sagt att jag hatar blåsigt väder, och fått blandade kommentarer om det. jag tycker faktiskt bättre om ett stilla regn eller ett stilla snöfall, jmf med sol och hård blåst! och tittatitta, det är inte bara jag som tycker det:
 
 
KOLLA! jag är alltså inte konstig (i denna fråga iaf, ehe). så det så!

RSS 2.0