buttert

idag har jag gett mig på den här gubben för första gången:



gubben beckman. sekvenserarn. har mest hört att han kan vara trött o grinig o vill inte. men nu sitter mina fina små prover där inne och blir sekvenserade hur som helst. hur resultaten blir tänker jag inte bekymra mig om förrän imorgon kl 9.00. har varit en emotional-roller coaster med projektet denna och förra veckan. buu. men nu hoppas jag på det bästa imorgon!

för övrigt är jag lite stressad inför fredag. eftersom jag är på tjärnö och inte kan packa IRL så att säga, så packar jag i mitt huvud än så länge. gör väl kanske varken till eller från iofs, haha. så imorrn får det bli racer-packning! o måste sy fast en knapp på kofta, skicka traderapaket, vattna blommor, träffa dea, tvätta det sista osv. i oändlighet. nästan. fast bara till kl 04.15 på fredagmorgonen för då kommer taxin. då blir det bara sånt här i 1,5 vecka:







och dessutom fick jag nys om att det är roller derby-match i vegas på just lördag! så trots att det är supertrist att jag missar att vara med och spela under vår egen match på lördag i GBG, så får jag iaf SE en match! och det i las vegas t o m! win!



pulling my hair out

suck... labbet alltså. ett steg fram och två steg bak som sagt. blev frusterad förra veckan, men tog mig i kragen och satte fart igen. bara för att inse idag att det gått fel någonstans på vägen... gjorde en pre-amplification men fick inte ett så snyggt smear som jag ville ha på gelen. sååå... nånstans i restriction-steget eller ligation-steget har det tydligen blivit lite fel. fast nu gör jag en pre-amp-dubbelkoll igen, med mina prover + prover som jag VET ska fungera. så om alla de proverna funkar nu så var det nog bara pre-amp-steget som felat. funkar bara de gamla proverna så har det nog gått fel i nåt av de andra stegen. we´ll see tomorrow.

ok, det är ingen jättestor grej egentligen eftersom jag vet att det SKA funka. det är ju bara att göra om isf. men så himla segt att lägga 3 dar och sen har det inte funkat som det ska. aaargh.




paradisio!

idag gick jag på stan med min mamma och syster. allum närmare bestämt. (jag köpte en fin, grön, prickig bikini, dagens fynd!) när jag gick förbi gina tricot ploppade genast låten bailando av paradisio upp i mitt huvud. när jag googlade videon fattade jag varför. kolla själva. släng på en peruk bara också, så är party-outfiten kirrad! (?)


det här med klänningar då...

nu är det ju så att min käraste friade till mig för ett tag sedan. på det svarade jag ju självklart ja, vilket också innebär att man ska gifta sig såsmåningom. (doh!) (OBS! inte i las vegas! haha!)

MEN. eftersom vi ändå ska dit, alltså till las vegas, på en 50-talsfestival dessutom, så tänker jag hålla ett öga öppet för eventuella drömbröllopsklänningar! dessutom skulle de kunna vara äkta 50-tals-vara då det ska säljas en del vintage på festivalen. håll tummarna! nedan följer ett par exempel. de två första är mer åt 40-talshållet, resten mer 50. den gräddvita/gula på den svarta provdockan skulle jag kunna leva med. minst sagt. eller den nedersta. *ge mig*














spaa sig

måndagen och tisdagen denna vecka spenderades på kick off för GU:s nya institution "biology and environmental sciences", på vann spa nära lysekil! nästan 200 pers från forna zoologen, botan samt marin ekologi slöt upp. syftet var att lära känna varandra och få känslan av att vi nu hör ihop i en institution och inte tre. alla hade en poster om sig själva, det var tipspromenad (som handlade blandat om institutionen samt alla som jobbar där, jag var med i en fråga, haha!), vi badade i poolerna och diskuterade hur det nya huset ska se ut som kommer att byggas inom 5 år (sa de iaf, men det tror jag kanske inte riktigt förrän jag ser det). på kvällen var det finmiddag och efter det dansades det en hel del! jag kom inte i säng förrän 02.30, dock nykter vilket var gött dagen efter. :)


moi innan middagen

för övrigt agerade jag rookietränare i söndags och kommer även göra det denna söndagen! det är grymt roligt faktiskt, och de är så grymma hela bunten! konkurrensen börjar bli tuff. ;)


rookiesar i avslutningsövningen "pain train". och den gör skäl för sitt namn
vill jag lova. kanske blir det en omgång av den varan denna söndagen också...? :P

snestegsvalsen

"med ena foten i kläm,
och den andra i klavert
hur du hamnade där,
är det bara du som vet

ett steg fram
två steg bak
ett steg fram
två steg bak
jag kommer ingen vart,
det är en snestegsvals"

Trubbel - Snestegsvalsen

...så känns det lite med mitt ena projekt just nu. sucks.


frustration

ååååh. den hära armhålehårsgrejen knäcker mig alltså. fy tusan, vilka idioter det finns. att toleransnivån var SÅ låg här i världen, då förstår man ju att folk inte kan respektera varandras religion, sexualitet eller hudfärg heller. så enormt frustrerande och tragiskt. men nu måste jag sluta lägga mig i det där för jag kan ju knappt sova på nätterna. ibland önskar en att en bara var genomkorkad istället. det måste ju vara så himla skönt. lite pastellfärgat fluff mellan öronen liksom. 

anyhooow, jag har labbat på för fullt på tjärnö denna veckan, gött. men nu när det gick som bäst så verkar primrarna vara slut. typical. så idag tar jag mig hem med eva-lotta i bilen och läser på evolutionskursen istället. jag ska kanske hinna med en promenad i solen medan jag väntar på mina geler. tjärnö är som gjort för promenader på vårkanten.



scrimmage!

i helgen hade vi scrimmage i lindholmens sporthallar, det var sjukt kul! lindholmens sporthall är där som den riktiga matchen kommer vara den 31/3 så det var bra för alla att få komma dit och känna in hur den kändes. först tränade vi lite vanligt, men sedan körde vi scrimmage = träningsmatch! fast vi gjorde en lite speciell variant där vi bara körde 20 min åt gången och alternade lagen efter varje omgång för att få känna på hur det är att åka med olika personer. nu är det ju som sagt jättetrist att jag inte är hemma på själva matchen... :( men hallen var jättefin och jag tror matchen kommer bli superbt rolig, både för laget och publiken! :)





















glöm inte köpa biljett till matchen! 80 kr på Tickster men om det inte tar slut kostar det 100 kr i dörren. 31:e mars, lördag, i lindholmens sporthallar kl. 16.00!

Superfint!

Ett smycke jag fått av fridan, hade glömt av det lite men nu ska det användas flitigt. Så himla fint! <3

 


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

en fruktansvärd sak har inträffat. jag har fastnat. i big brother!! jag tittar ju verkligen aaaaldrig på såna där program, som typ paradise hotel och vad det heter alltihop. men ja, nu har jag sett 3 avsnitt av bb. 



eller jo, jag har faktiskt sett big brother en gång tidigare. kan ha varit säsongen 2002. så man kanske kan se det som ett 10-årsjubileum.


SKJUT MIG.

k*ken

jag som tänkte göra så mkt idag nu när jag väl var hemma. läsa artiklar, ha ett litet skype-möte med swantje, städa, grejafixapilla, sånt, ni vet. kanske t o m bakat en tårta till finaste T... men NÄ. här kommer huvudet och tycker annat. migrän-APA. så nu har jag legat i soffan i ca 3 timmar. persienner neddragna och illamående mage. men jag trooor det håller på att gå över nu. pleeeze. jag behöver ju göra lunch. 

annars kan jag visa er vår fina bout-poster som ska slängas upp lite överallt i stan inom kort.


visst är den fiiin?!

fast jag är fortfarande väldigt ledsen över att jag inte kan vara med själv... det suger verkligen. (fast självklart ska ju las vegas bli dundersupersjukt kul!). men det är ändå typiskt. fast iom att jag varit borta mkt pga afrika så kanske jag inte hade varit tillräckligt bra just nu för att vara med och spela i vilket fall. på söndag ska vi iaf ha en träningsmatch, vilket också är kul! det är ju nästan som en riktig match, bara utan publik typ. :) excited!

gratulationer!

idag fyller bästaste tobey år! grattis babe. :)



nu måste jag bara fixa med en present, haha... ;) dock fick jag just migrän, igen... hade det ju bara för ngn vecka sedan. inte så jättefarligt (än), men får lägga mig lite och hoppas att det går över till kvällen. typiskt dåligt på en födelsedagsfredag. :(

peppelipeppen!

har just beställt nya numret av min boudoir:



...vilket osökt leder mig in på tanken att vi ska till VEGAS snart!!! jag tror inte riktigt jag har förstått att det är så snart. men jag är iaf sjukt peppad och det spritter i hela kroppen när jag tänker på det. vilken sjuk vår jag har i år! sjukt bra alltså. nästan löjligt bra.


hit kan man åka....


o hit kan man gå...


här kan man bo...


hit kan man åka...


...och såhär ser det ut i mitt huvud när vi åker dit.



VILKEN GREJJE!

it´s the little things...


lite nya ramar


pippihylla ala tobey


ny förvaring för spriten. viktigt!


nöjd tjej med T första dagen hemma efter resan

nu är jag på tjärnö igen. back to reality kan man säga. dagen har mest gått ut på att sortera papper, rapporterat kurser, lämnat in kvitton, gjort poster till vann-dagarna, med mera. och så fika såklart. fika är viktigt.

home sweet home

aaah. göteborg alltså. nog för att det kan vara skönt att vara ifrån dig ibland men det är ändå alltid lika fint att se dig igen! i veckan har jag njutit av att vara hemma. kommit hem till små fina inredningsgrejer tobbe har sysslat med i lägenheten, och kommit hem till (nästan) vår-solsken som togs tillvara på under en jättefin utflykt i lördags. korvgrillning, pucko och kaffe med delicatoboll. kanske inte så exotiskt som mocambique, men ack, så gött.

























man kan inte vara med på allt

igår var vi ett gäng på tidbloms och quizade. visste inte att de hade quiz, men nu vet jag! dessutom var det way more populärt än vad jag kunde föreställa mig, vi fick nästan inte plats! det var rätt svåra frågor men jag tyckte ändå vi gjorde hyfsat ifrån oss sådär första gången på evigheter. det var iaf många som var sämre än oss, hoho. 


tidbloms, bakom olskroken

för övrigt är jag nog ganska återhämtad nu efter resan och tillbaka i vardagens omväxlande stress och lunk. efter att ha frågat runt lite så verkar det inte som jag missat så mkt som hänt under februari, hehe. dock är jag fortfarande lite ledsen att jag missade GBGRDs första riktiga bout ever nere mot malmös B-lag! och ännu mer ledsen är att jag missar det första hemmaboutet (alltså i GBG, mot Sthlms B-lag) eftersom jag då är ute och flyger och far igen. titta bara så roligt de verkar haft det där nere i malmö (trots förlust)! (men, som sagt, man kan ju inte vara med på allt. men snaaaart hoppas jag att jag också ska kunna vara med på en riktig match!)


göteborgs stoltaste grönsvarta lag!


närkontakt


bakom kulisserna


fisken simmar från stimmet


villain villa in action!


tack för en god match!

(bilder lånade från diverse sidor/album på facebook)

imorgon är det fredag, gött! då tror jag det kanske blir en runda på stan (om mitt huvud är helt med eftersom jag haft migrän nästan hela dagen idag), och på kvällen blir det lite konsert på sticky om det vill sig. twopointeight och atlas losing grip, wehoo!


RSS 2.0