HEJ HEJ HEJ HEJ

här blir det inte mkt skrivet för tilfället. vet inte riktigt om det är så motiverat att ha kvar bloggen eller inte. mest för att jag inte har nåt värdigt att skriva om oftast, haha. just nu är ju det mesta lite halvtrist, speciellt pga årstiden och vädret tänker jag. 

hur som helst så var jag nyss i tyskland igen, för tredje gången, och fortsatte med mitt ena doktorandprojekt. där tänkte jag att man nog skulle hinna blogga lite men vi jobbade på labbet ofta mellan 9-20 så jag var helt slut på kvällarna... twin peaks fick stå för underhållningen. sista natten/dagen var dock hemskt trevlig, vi var klara 1 dag tidigare på labbet och istället för att stressa och lägga om hembiljetten bestämde jag mig för att hälsa på swantje (doktorand på tjärnö) som kommer från bremen och har en lägenhet där. det slumpade sig att vi var där samtidigt så jag hälsade på henne och sov över där sista natten. vilken skillnad från bremerhaven, som natt och dag! bremens centrum kändes som ett mini-berlin och vi besökte 3 eller 4 sjukt trevliga pubar. 4 öl + en long island-drink för under 100 kr, hmm...
 
i måndags kom jag hem men är nu sjuk. känns dock ok idag iaf. har skickat massa mail och läst futuyma-boken. men nu får det räcka för idag.
 
funderar på om jag ska vara med på modevisning på tip på lördag om jag känner mig bra. för helena och elbastardo. kan ju vara trevligt att få klä upp sig och vara fin när man har varit hemma och sjuk i några dagar och känner sig ungefär lika fancy som en nersnorad hakklapp...
 
vill vara frisk och schnyggo på lördag!
 
 

att klä ut sig till en arm

ngn som tänkte på vem jag försökte likna på halloween? 
 
 
jupp. min tattovering på armen. (oki, ändrade pannan lite men annars så!)
 
nu är det mat- och FRINGEdags här i tyskland. jawohl jawohl, bitte sehr.

waste of space

alltså bremerhaven. har sagt det förr och säger det igen; vilken jevvla håla. alltså, jag förstår verkligen inte vad man sysselsätter sig med här om man skulle bo här. just nu är jag ganska avundsjuk på alla där hemma som har helg och är i GBG. på tobbe som har bastat idag med polarna och nu spelar biljard på henkan. på alla som är på pustervik och ska kolla graveyard, vilket inte hade varit så dumt. det bästa jag kan göra är att kolla ytterligare ngr avsnitt av twin peaks. 
 
sen blir jag lite irriterad när jag kommer hit, för denna gången trodde jag att allt var klart för att köra igång och så är det liksom aldrig riktigt det ändå. flera dagar går för att fixa lite med och lite med det. men nu hoppas jag verkligen att vi kan köra igång micrarraysen på måndag. 
 
försöker tillfredställa mig med tanken på att det ganska snart är lön och jag kanske vill shoppa lite grejer på bästa el bastardo som har fått in hur mkt grejer som helst vid detta laget. ska kanske gå dit redan samma dag jag kommer hem från tyskland om jag orkar.
 
 
 
en annan sak jag försöker trösta mig med är att jag o tobey ska på spa 1 natt första helgen i december. 3-rätters, bada pool och basta, en ryggmassage och en frukostbuffé. mucho happy vid denna tanke. 
 
 

dia de los muertos ala halloween

förra helgen var det halloween på tip, i dia de los muertos-anda! många snygga utklädnader och roliga uppträdanden. kom inte i säng förrän ca 03.30, hoho!
 
 
jag, emma, mårten och tobey på de nedersta bilderna. :)

RSS 2.0