wants

vill bouta mera! dumma fucus som gör att jag aldrig kan vara i gbg o träna.
 

monday. nofunday.


time for fun!

snart är det helg! :) imorrn är det dags för tip, ska bli kul att klä ut sig/upp sig och inte bara ha labhandskar/labrock/helly hansen-tröja som annars hela dagarna, haha. hoppas bara jag hinner hem i tid från tjärnö så man hinner fixa allt med kläder o hår o middag och sånt... det ordnar la sig. jag har iaf varit lite föutseende och har färgat både mitt löshår och mitt vanliga hår nu i veckan. nu ska jag kolla på ett avsnitt av den senaste serien jag fastnat i, ngt sen som vanligt eftersom serien kom redan 2008 tror jag. FRINGE.gnatt!
 
 

20 år efter...

eftersom jag inte har sett twin peaks (ja, jag veeeeet) så tog jag idag tag i saken och beställde hela boxen från CDON för bara 299 kr. nu är ju förväntningarna rätt höga, men ska försöka få ner dem innan jag ser den. :) 
 
 
 
 
 

hell of wheel

förra veckan var jag i GBG en hel vecka, det var gött! det blev en del jobb, men också lite ledigt på tisdagen och onsdagen. hoppas jag har samlat ihop tillräckligt med energi för att klara denna veckan. :) ser fram emot helgen med, händer sjukt mkt grejer! fattar dock inte varför allt i vanlig ordning ska hända på samma dag... på fredag är det halloween-fest och inget annat, det blir skoj, men på lördagen är det typ 5 olika grejer jag gärna hade hakat på. en bout-efterfest på haket, en kräftskiva, en oktoberfest, peacocks på henriksberg, tom gabel på musikens hus (tydligen?!) och en 25-årsfest. känns liiiite svårt att försöka klämma in allt. haha. oh, well, picture time from the past week!
 
övade även på tobbes halloween-smink... :)
 
hann med att baka gott glutenfritt lingonbröd!

tobey hade flyt som vanligt, och lyckades komma över 4 nya fina loppis-pinnstolar till köket! nu fattas det bara ett gammalt slagbord...
 
 
och missa för all del inte säsongens sista hemma-match nu på lördag! mot malmö, samma tid, samma kanal som vanligt! köp biljetter HÄR.
 

försök #1....

 
helt ok, men får nog öva lite till! :)

stillestånd

här händer det ju inte mkt nu för tiden kan man säga... hör lite ihop med att det varit så otroligt energikrävande på jobbet på sistone. men denna vecka tog jag en paus från ön och är hemma i GBG. jag behöver det för att ladda upp lite igen! var ledig igår och besökte både frisör och tandläkare, och på kvällen var det derby-träning. sjukt skoj ihop med alla fresh meats! idag ska jag jobba lite, men även fika med ida och införskaffa lite halloween-smink. :) 
 
 
sjukt mkt folk på träningen igår! eftersom jag mest tränar på söndagar med bara den avancerade gruppen så är det inte riktigt så vant att behöva sick-sacka sig fram. :) men det var mkt skoj att träffa alla nya!
 
(bilder lånade från cherryfuck på instagram)

skattjakt

i torsdags kväll kom jag hem från tjärnö, lite halvdeppig vilket jag varit ett tag pga att labbet går trögt som sirap. men så fick jag en skattkarta av tobey! fick leta mig fram och hittade flera fina grejer som gjorde mig gladare. :) dessutom var hela resten av helgen jättebra. helgerna brukar ju vara det, men den här blev liksom lite extra sådär bra bara. jag menar, presenter - på en torsdag!? ni hör ju.

på fredagen gjorde jag klart min tatuering och unnade mig även lunch på stan, vilket inte händer så ofta just nu med tanke på tjärnö. det var lyxkänsla! det blev även lite shopping samt besök på lördagen av lite vänner med hemmagjord pizza och lite öl. på söndagen såg jag fram emot söndags-scrimmage på träningen men tyvärr fick jag tandvärk och fick besöka akuttandvården i stan. :( men som tur var fick jag tid direkt, behandlingen tog ngr min och gjorde inte ont, samt att det täcktes av min försäkring så behövde inte betala 1 krona ens, och då kändes det hela som att det kunde kvitta. synd att missa träningen bara men man kan väl inte få allt på en gång... så helgen slutade ändå fint, med en tand utan tandvärk, höstpromenad och lite äppelpallande. :)
 
 
 
 

The Reason


halloween coming up!

snart är det dags för halloweenfest på tip the velvet igen! förra året såg jag ut såhär:

då var vi ett helt gäng som var alice i underlandet! madhatter and the rabbit, at your service :)

i år är temat dia de los muertos! mexiko och de dödas dag, ett tema jag gillar sjukt mkt! tequila, sombreros och sugar skulls. för det har jag tänkt vara, en mexikansk sugar skull, precis som den jag har på armen. sökte efter lite inspiration på nätet. nu gäller det att bara köpa nåt bra smink också!


182-113

i helgen var det dags för GBGRD:s första match för hösten! jag själv var NSO, så jag spelade inte denna gången, men det var också lärorikt (även om det kliade i benen nåt eeenoooormt!). vinst för göteborg mot norska nidaros med 182-113! efterfesten var röjig, på haket, jag trodde att jag skulle gå hem vid 23 men var inte hemma förrän 02.00 ca. håhåjaja!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0