how am I feeling?

 
så känns det. precis. uff. ska ha möte med kerstin på fredag, hoppas på att det ska kännas bättre efter det. att AFLP är en snabb och smidig process är BS, folks.

USA logic


neverending

puuuh. ska bli sjukt skönt med helg imorrn. har jobbat massa denna veckan, speciellt igår och idag. jag blir gräsänka hela helgen (buhuu!) men ska underhålla mig med ett manana-besök imorgon kväll (gooottt, har inte ätit där på aslänge!), en tripp till det fantastiska ullared med mamma och syster på lördag, samt scrimmage-söndag! har inte tränat derby på ca 2,5 vecka så det ska bli mikket skoj. dea ska komma och äta brunch på söndag fm med, myspys.
 
nu funtar jag på att köpa örhängen, vilket jag gör typ en gång var tredje år el nåt, haha! men fick tips av emma om en sida på etsy så det får nog bli nåt av dessa:


tRolling aBout

missa inte GBGRD:s nästa hemmamatch, denna gång mot norska laget Nidaros! Lördag 29/9, biljetter hittar du HÄR.
 

toini!

i helgen hände en massa trevliga grejer! som vanligt, haha! kanske borde lugna ner mig ngn helg och försöka göra inget, men det är ju svårt när man är i karantän på en öde ö resten av veckans 5 dagar.
 
men hur som helst så var vi och åt kräftor och spelade bowling i kungälv i fredags, och både mamma, pappa, syster, och fredrik var med. det blev en liten fight mellan tobbe och fredrik, tobbe hade nog inte riktigt räknat med det så det får blir en omgång för revanch snart. ;)
 
på lördagen var jag hos marika på buzzstop 28! även emma och eva-lotta var där. :) tog inte så länge denna gången, mest linjer. fortsättning blir om 2 veckor ca, samma dag som emma igen, haha. på kvällen kom jonas och sara över och vi spelade TP från 1984, sjukt svårt, haha! vi måste nog skaffa oss en lite mer uppdaterad variant... men det var längesen jag skrattade så mkt. jag tror allihop var ganska övertrötta. det vi skrattade mest åt var nog "toini", "Valencia! -ÅÅH!",  och jonas skavsår på knän och armbågar. (?) ont i magen-skratt.
 
TP-spel på hög nivå...
 
på söndagen firade jag och tobbe 6 år! det blev massa gött, skumpa, jordgubbar, egenfångad firre och pannacotta. mysigt! kollade dark shadows också, den var faktiskt snäppet bättre än vad jag trodde, men det var mest för att jag trodde att den skulle vara kass, hoho.
 

creepy

 
sjukt läskig tatuering. OBS inte min alltså! den får ni se när den är klar. :)
 
idag är jag deppig och har ont i magen. inget funkar och allt tar alldeles för lång tid. fattar inte hur detta nånsin ska gå ihop och bli färdigt. vet inte ens vart jag ska börja. men ska ta nya tag imorrn, och prata med lite personer, så hoppas jag att det känns bättre sen. 
 
prutt.

signera

josåatte... den här blev det:
 
 
kanske blir en till, haha! men denna gick på 630 kr med frakt, i ull med gult, fint foder. känns värt inför hösten och vintern. :) fick dessutom ett sött mail av säljaren nästan genast när jag köpt den, så imorgon skickas den redan. sedan tar det upp till 10 dagar innan den kommer. snälla, snälla, passaaaaa!

frankenweenie!!

åååh, vill se! <3 tim burton.
 

pipett-tumme

har jobbat massor i lab idag, så nu har jag ont i axlarna och pipett-tumme, haha! ska ge mig ut o jogga så man får röra lite på sig.
 
igår blev det aldrig filmkollande utan fastnade helt på etsy.com. liiivsfarliiigt... så mkt fina gamla saker, och många grejer är inte ens dyra. har nu lagt till säkert typ 15 olika kappor/trenchcoats i mina favoriter (gjorde ett eget konto såklart, oops...) och den dyraste ligger på 500 kr. tror det blir som dyrast totalt ca 650 med frakt. kanske kommer slå till på två olika. meeep.

längtar till helgen med, denna veckan går långsamt av ngn anledning. på fredag blir det kräftor och bowling hos mamma och pappa i kungälv, på lördag blir det ett besök på buzzstop 28 (weehoo!) och på söndag firar jag och mr T hela 6 år tillsammans. 6 år!! går galet fort det här med livet.

gammal bild på när vi inte varit tillsammans så länge... naaaw.

dunkar

har haft ont i huvudet hela dagen. inte migrän denna gång, bara huvudvärk. dock på samma ställe som migränen brukar sitta, på högersidan bakom ögat. men nu börjar det äntligen bli bättre. har kunnat jobba rätt bra ändå iaf, men ikväll blir det nog sängläge och ngn film. har faktiskt en DVD här som jag inte tittat på, nämligen:
 
 
 
 
 
tror det blir lagom ansträngning för mitt huvud ikväll...
 
ELLER
 
så kanske det blir häng på etsy.com. :)) jag brukar inte shoppa så mkt, men ungefär sådär var tredje månad eller dylikt så vill jag plötsligt ha en massa saker. (kanske har något med årstiderna att göra?) nu vill jag ha en ny höst/vinter-kappa och skor t ex. har spanat in detta än så länge:
 



 
kliiiiar i köpanerven... men tur att man fått löneförhöjning då. ;)

swisch

alltså, helgerna bara flyger i väg på två sekunder. nu är det måndag och det känns såhär:



 
men men, tisdagar brukar bli mer produktiva, haha. 
 
annars gjorde jag massa trevligt i helgen. i fredags var det coffinshakers på pustervik, mkt bra! på lördag promenixade jag med dea lite på förmiddagen, och på kvällen var det 30-årsfest på suggan. i går (söndag) var jag o tobbe o fiskade hela dagen i mölndal! kunde varit lite bättre väder men najs ändå. vi fick tom en regnbåge, trots att det såg dystert ut rätt länge! le weekend in pictures:
 
coffinshakers. gillar nya pusterviksscenen btw!
 
på väg till 30-årskalas! några hade visst tänkt samma sak i garderoben...
 
feska sig lite.
 
firre-fångsten!

aaantiiiks

jag vill ha. ska skaffa. de har en designmojäng på hemsidan där man kan antingen slumpa massa färgkombinationer eller välja själv. roligt! men så svårt, så svårt... alltså att bestämma sig för vilka fina färger som ska få vara med. o sen truckar i olika material med olika vinklar o oändligt många sorters hjul o jag vet inte allt! men en dag om inte allför länge kommer ett par vara mina. :) då kommer jag självklart bli snabbast och bäst på banan.





teaching

imorrn är det dags för undervisning igen. denna gång helt ensam! med ca 15 studenter på en strand. men det ska nog gå bra, om vi inte blåser bort vill säga. marin orientering heter kursen och de ska få lära sig om hur alla organismer hänger ihop och är släkt, samt vad de har för funktion osv. blir nog bra, även om jag inte är supersugen just nu när det verkar börja blåsa storm... god natt.




justesåatteee

ngn hade visst lite damp i fredags.
 

welcome to the jungle

i helgen hände det hur mkt som helst! wrestling på trädgårn, lite fotande i trädgårdsföreningen och awesome träning. har fått två bilder från lördagen än så länge, here you go. (foto: Peter Pandapod)
 



RSS 2.0