sååå...vad gör man i bremerhaven en fredag...?

svar: inte så jävla mycket alltså. denna stan verkar inte vara någon höjdare direkt. både inken och carla som jobbar på labbet säger att de flesta helst inte vill bo här. även de studenter som går på högskolan här pendlar från bremen för att slippa bo här. bremen är rätt najs tror jag, men här i bremerhaven bor det ändå ca 100 000 pers med omnejd, men ändå känns det som en sån där riktigt meningslös deppig svensk håla med typ 30 000 invånare. så ungefär. men eftersom vi ändå jobbar på labbet den mesta av tiden så gör det ju inte så mkt egentligen. dock finns det två ställen jag ska försöka besöka och det är:

1. utvandrarmuseumet. bremerhaven är en hamnstad och den stad som alla tyskar tog sig till för att utvandra till USA en gång i tiden med fartygen som gick direkt härifrån till ellis island, new york. det ska tydligen vara intressant!


2. zoo am meer. ett zoo helt enkelt, precis vid strandkanten! här finns det många polarlevande djur, eftersom institutet jag är här och jobbar på är kända för sin polarforskning i arktis och antarktis.men eftersom inget av dessa ställen är tillgängliga en fredag vid denna tiden så blir det nog mest godis och fim helt enkelt. 


godis från stena line såklart


film. på engelska!! alltså på datorn.


soooklaaa!

sååå... hoppas ni kanske har en mer händelserik kväll. tjo!

Kommentarer
Postat av: Idun

Hehe trist ställe, men du lär väl få mycketjobbat. Vi gör absolut inget ikväll. Lite trist men gött :)

2012-01-06 @ 22:54:53
URL: http://Www.idunsredapple.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0