kaninträningsvärk

tillbaka till verkligheten och tjärnö. liite träningsvärk i lårmusklerna efter att ha skuttat runt som en kanin halva lördagen. ;) tur att man spelar roller derby annars hade det nog varit ännu värre! bilder kommer när jag fått fler från de stora kamerorna, men här får ni ytterligare en liten bild från i lördags:



nu är det dags för film i vanlig ordning här uppe. det blir nog denna:


eller denna:


eller båda! :)

gårdagen

här kommer en liten bild på hur vi såg ut igår! :) kommer komma mer när jag fått fler bilder från andras kameror. men happy halloween!


Gothenburg Halloween Party!

håll i hattar och svansar, dags för partaj!!

passed!!!

jag klarade minimum skills, tjohoo! nu är vi alltså t o m 1 spelare mer än vad man måste vara för att få starta ett riktigt tävlingslag. :) spännande! dock måste man klara en liten grej till innan man är helt godkänd och det är ett teoretiskt regeltest. vet inte om jag klarar det på första försöket men vi får väl se. har inte jättemkt tid över att plugga på det också... alla dessa regler och test ordnas av WFTDA:

den internationella organisationen för flat track roller derby

för övrigt ser jag jättemkt fram emot helgen och halloweenfesten! här får ni en liten ledtråd vad det är vi ska vara:



;)
god natt!

stressig helg

puh. nu ska jag äntligen ligga på soffan resten av kvällen. i fredags kom jag hem sent från tjärnö och åkte direkt och handlade mat samt hämtade ut mitt paket med kläder från england. stor överraskning att alla plaggen satt som en absolut smäck, roligt! :D

i lördags var jag och hämtade ut mitt pass med mamma och fortsatte vidare till den fantastiska metropolen ullared och gekås. vi brukar åka på fredag eftermiddagar i vanliga fall men eftersom jag hade kurs även på fredag uppe på tjärnö fick det bli en lördagstur. det gör helst inte om kan jag säga, herregud! vad mycket folk. men en del saker fick jag tag på iaf även om det inte blev så mkt strötittande på annat än det som stod på listan. på kvällen gick jag ner till ida och fick gjort färdigt min halloween-kostym, yay! kommer bli sjukt bra. sen var det bara att gå o lägga sig och så upp idag och göra minumum skills-testet på roller derbyn. spännande! det är alltså testet man måste få godkänt på för att få vara med i ett lag och tävla. jag var helt sjukt trött men jag tror det gick ganska bra. dock svårt att avgöra själv, får hålla utkik på FB om man kanske får resultaten senare ikväll. håll tummarna!!

phyllodocidae

idag har jag varit på kurs och tittat på bland annat sådana här i lupp:

de är ju sjukt snygga faktiskt. som små kinesiska mini-drakar.

hej då!

tokfnatt

förresten, har jag glömt säga att jag fick en knäpp förra veckan och äntligen fick tummen ur och beställde en rad fina grejer från den engelska sidan freddies of pinewood? när jag satt och suktade o tittade på hemsidan för 10702808:e gången så gjorde jag helt enkelt slag i saken, drog fram bankdosan och klickade på det jag ville ha mest. en nätt liten summa på 1675 kr är nu reserverat på mitt konto... men å andra sidan är frakten inräknat i det, och för 4 fina klädesplagg är det ju faktiskt inte ens speciellt mycket. bara ett par jeans kan ju kosta den summan nu för tiden, för bövelen!

svarta jeans

fin 40-talstopp

fin 40-talstopp #2

hängslebyxor



dear jesus. make it fit. amen.

nananana...

haha! roligast idag. :)

är tillbaka på tjärnö efter en bra helg. i fredags var det sysammankomst hos ena systern torp, och nu är nästan både min och tobeys halloween-kostymer klara. dock med mkt hjälp från systrarna då vill säga, haha! de är himla duktiga på det där med att sy och knåpa. :) det kommer bli toppenbra. på lördagen gick vi lite på loppis samt fikade i en trädgård i kålltorp (torps café, mkt passande!), och sedan hade jag o tobey bara hemmakväll resten av lördagen. drinkar och serie-tittande, helt ok. :) i söndags blev det derby-träning inför minimum skills-testet nästa söndag, spännande! får hoppas att jag klarar det utan att få komplettera senare, men vi får se. känns rätt så bra iaf.

såg nyss också att fina tifa deleone tydligen ska släppa en egen tidning, liksom en riktig tidning, om jag inte fattat fel! himla coolt tycker jag. jag gillar henne, hon verkar grymt smart och driven, och verkar dessutom mkt söt och trevlig som person. hon är också en grym inspirationskälla stilmässigt för mig, en av de viktigaste faktiskt! :) hon ska uppträda på halloween-festen och det ser jag verkligen fram emot!

min boudoir

polly phenolic #-273,15



min nya idolbild! mwahaha.

©2011 hankolsen.com

halloween in planning

planerna inför halloween går framåt, nu har jag nästan skaffat allt! behövs lite ordentligt smink bara. nu har jag just klickat hem dessa, eftersom vita inte fanns någonstans i affärerna i gbg:


bjuder på några bilder från förra året med, vi hade superroligt!


vi får väl se om vi kan toppa förra årets utklädnad denna gång. :)

tjärnö = filmkvällar

tjo! är tillbaka på tjärnö efter en bra helg. har äntligen lämnat in min doktorandplan med, känns himla bra, finally! så då kan man tillgodoräkna sig 6 poäng till. :)

numera har jag o eva-lotta en liten tradition med (kan det räknas som tradition om det pågått i tre veckor?), nämligen filmkväll! temat har varit väldigt konsekvent än så länge; filmer med tuffa, annorlunda och coola brudar/hjältinnor. dessa har vi sett än så länge:

whip it - ja, den fick ju mig att börja spela roller derby!


kick-ass - hit girl är ju genialisk!!


ghost world - en av mina favoriter från 2001.


ikväll fortsätter vi med:


kill bill! grym film, grymt soundtrack.

senare i veckan, om vi hinner med, så blir det kanske:

death proof - också löjligt bra soundtrack.


planet terror - bara för att den är så skruvad!

common sleep disorders in academia

såhär känner jag mig lite idag (se nedan). speciellt nånstans mellan ruta 1 och 2. ;)


men nu är det fredag! den här veckan har varit helt insanely späckad, från fredag förra veckan till igår, varje dag och kväll. har kommit hem ca 21 typ alla kvällar. jag är inte riktigt gjord för det... längtar nästan till tjärnö nästa vecka, där man blir i stort sett tvingad till lugn och ro eftersom det inte finns så mkt att göra där. ;) dessutom är det dags för cemeb-möte igen i 3 dagar, det brukar vara intressant och trevligt! men ikväll blir det iaf inte mycket. jag och tobbe ska gå ner en liten sväng till ida och patrik bara för att förbereda, sy, klippa, klistra inför halloween. man måste vara ute i god tid! speciellt om man är som vi alltid är med sådant här, extremt överambitiösa. ;)

har dock kommit fram till att vid nästa maskerad vill jag vara flamingo. titta så fin idé:

sååå fint!

för övrigt är det grymt kul att team sweden roller derby blev en av vinnarna i oktober-omgången av team sportias årliga "sportkronan" där man får rösta på bidrag inlagda av klubbar som söker medel! så nu får de lite hjälp på traven med resekostnaderna inför världens första roller derby-VM i toronto senare i år. grymt kul med lite erkännande! :D


nu: äta lunch! ciao!

20´s vintage stories

i höst släpper kappahl tydligen en 20-tals-kollektion! själv har jag ju -40 och -50-talen som stilmässig favorit, men 20-talet är inte dumt alls heller. see for yourselves:

– Vi har inspirerats av tv-serien Boardwalk Empire som har premiär i svensk tv denna höst. Serien utspelar sig i Atlantic City under förbudstiden då glamourösa klubbar och rökiga salonger var förbjudna nöjen. Kvinnorna bar lösa klänningar med vackra detaljer och snitt med bekväm passform, berättar Carina Johansson, designchef på KappAhl.

så se till att öva på 20-talsvågorna i håret nu. ;) och missa för all del inte TV-serien i fråga, Boardwalk Empire, mycket bra indeed!

POW!

nu ska jag snart ta mig till garaget vid masthuggstorget o skatea lite o öva minimal skills med några av derbytjejerna. fast jag vet inte hur mkt "POW!" det blir för jag är så trött att jag nästan ramlar av stolen här på jobbet... men men, 1 timme eller så hoppas jag att jag pallar. mitt knä är ju inte helt med än heller efter det fina fallet i lördags, det vill inte riktigt läka. efteråt vill jag bara hem o laga god mat och lägga mig raklång under våra nya täcken och titta på sons of anarchy. den här veckan har fullkomligt sugit musten ur mig, trots att det bara är onsdag än så länge. jobb, restaurangbesök, jobb, städ, tvätt, gym, fika, storhandling, och så jobb igen. och som sagt, bara onsdag so far. jeeez...


tårtfest, spiders och ett trasigt knä

i helgen blev det mycket tårta! först hos katten på fredagen och sedan på lördagen hemma hos min syster i kungälv. gottigt! utav mig fick systern ett par fina roller derby-shorts. :) efteråt åkte jag och tobey in till stan för att gå på spiders releasefest. jag hade mina moheda trätofflor på mig, vilka ibland inte är de stabilaste att gå på, därav ett trasigt knä... foten vek sig och reflexen "upp med händerna, i med knäna" satte in. himla bra! om jag hade varit på banan med knäskydd, inte med strumpbyxor på asfalt...
ajje!

spiders


två diggande gossar

men idag är det måndag! den har mest sett ut såhär:


nu ska jag möta vicky, dea o tobey för att pröva den libanesiska resaturangen chaeteu beirut vid stigbergstorget, har hört både bra och dåligt om den, så det blir spännande. herrå!

hakuna matata

de finns på riktigt!

RSS 2.0